НОВИНИ від 15.07.2003


Yahoo Inc. має намір купити Overture Services Inc. за $1,63 млрд.

Yahoo Inc., власник найбільшого у світі інтернет-порталу, заявила, що купить Overture Services Inc. за $1,63 млрд. для посилення своїх позицій у швидкозростаючому секторі пошуку в мережі, повідомляє агентство Bloomberg.

Yahoo заплатить 0,6108 своєї акції і $4,75 за кожен папір Overture Services. Виходячи з цього, вартість Overture Services складатиме $24,41 за акцію. Yahoo планує окупити угоду в 2004 році.

У число партнерів Overture Services входять Yahoo, CNN.com і Microsoft. Компанія надає послугу, що дозволяє розташувати назву сайта у верхній частині списку за результатами пошуку. На продажі цієї послуги в другому кварталі прийшлося більше половини 42%-го приросту доходів Yahoo.

За прогнозами фахівців U.S.Bancorp, рекламні доходи на цьому ринку будуть рости приблизно на 35% щорічно — з $2 млрд. цього року до $5 млрд. у 2006 році .

За даними ComScore Networks Inc., у травні на частку Gооglе приходилося 32% обсягу пошукових запитів у мережі Інтернет, а на частку Yahoo — 25%.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua