НОВИНИ від 07.11.2003


Корпорація Microsoft оголосила про початок "антивірусної" компанії загальною вартістю 5 млн. доларів США. Суть компанії полягає в матерільному стимулюванні пошуку "диверсантів кіберпростору". Перша винагорода сумою 250 тис. доларів піде на викриття авторів "MSBlast" і " SoBig" — вірусів, що докучали користувачам Інтернету цього року. Двоє підозрюваних були заарештовані і обвинувачені у створенні різновидів вірусу "MSBlast", відомого як "бластер", але автор першого джерела залишається невідомим.

Продукти Microsoft часто стають жертвами атак хакерів та авторів вірусів. Це пояснюється тим, що поширеність програмного забезпечення від Microsoft забезпечує великий вплив та поширення вірусу, а також через недоброзичливе ставлення комп’ютерних геніїв до софту корпорації.

Нагорода призначена зацікавити людей у інформуванні корпорації Microsoft про те, що вони могли дізнатися з чатів та від колег про винахідників вірусів.

За інформацією The New York Times.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua