НОВИНИ від 02.12.2003


Соціальна сторона підприємництва

Джеф Сколл (Jeff Skoll), засновник компанії eBay, найбільшого у світі онлайнового аукціону, виділив для створення центру соціального підприємництва при Said Business School (University of Oxford) грант у розмірі $7.5 млн. (4.4 млн. євро).

Центр стане першою європейською установою, у рамках якої підприємницькі навички будуть затребувані для проведення ефективних соціальних перетворень. Сума всіх пожертвувань, що отримані бізнес-школою за чотири роки її існування, складає приблизно 50 млн. євро. Засоби, отримані від Skoll Foundation, планується використовувати для п'яти стипендій слухачам однорічної програми МВА в Оксфорді. Стипендії будуть знаходитися на одному рівні зі стипендіями Rhodes. Гроші також будуть витрачені на заснування лекторських і дослідницьких грантів та проведення запланованого на березень 2004 р. світового форуму в Оксфорді.

За інформацією Begin.ru.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua