НОВИНИ від 10.08.2006


Попит на інтернів

У конкурентному середовищі роботодавці стають дедалі більш зацікавленими в інтернах. Вони готові наймати молоді таланти, які вже зарекомендували себе, і в майбутньому суттєво піднімати їм зарплатню. Такі дані нового дослідження.

Дослідження, проведене компанією Vault, показує, що хороша освіта та високі університетські досягнення вже не є гарантією хорошої роботи та відмінної кар'єри. Сьогодні 99% випускників переконані, що саме інтернатура є надзвичайно важливою для майбутньої успішної кар'єри.

Проте, це не односторонні стосунки, адже компаніям також потрібні випускники. І не лише для того, щоб заповнити порожні місця, залишені працівниками, які пішли у відпустку. Про попит на інтернів говорить готовність роботодавців піднімати зарплатню в інтернатурі.

"Вся корпоративна Америка сьогодні покладає величезні сподівання на інтернів, — стверджує Марк Олдман (Mark Oldman), дослідник у компанії Vault. — Прийняття на посади колишніх інтернів може виявитися дуже ефективним та ощадливим для компанії". А інтернатуру він характеризує як довгий випробувальний період.

Для свідомих компаній перевагами інтернів є той факт, що, вступаючи на посаду, вони вже знають всі сильні та слабкі місця компанії та розуміють, що від них вимагається. Компанії, які наймають інтернів, можуть легше їх утримати, а також витрачають менші кошти на сам процес найму.

Середній вік американського випускника на сьогодні складає 26 років. Вік деяких студентів МВА може досягати 30-ти. Це означає, що інтерни можуть отримати більше відповідальності та виконувати складніші завдання. При цьому зарплатня інтерна зростатиме разом із його навичками та рівнем відповідальності.

Опитування, проведене Harvard University, показує, що типова тримісячна інтернатура коштуватиме роботодавцеві приблизно $10.500 за одного студента.

За інформацією management-issues.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua