НОВИНИ від 29.08.2006


Гроші та впевненість у завтрашньому дні — ось що потрібно шукачам роботи

Шукаючи роботу, працівники звертають найбільшу увагу на свою майбутню зарплатню та захищеність. Такі дані нового дослідження.

Більше, ніж чверть (27%) фінансових директорів впевнені, що саме зарплатня є вирішальним фактором для найму на роботу. 24% стверджують, що таким фактором є стабільність компанії.

Рекрутингова компанія Robert Half Finance & Accounting опитала 1400 фінансових директорів, вибраних випадково серед американських компаній, кількість співробітників у яких перевершує 20 чоловік. Запитання, яке було задане фінансовим керівникам, звучало так: "Що, на Вашу думку, є найбільш вирішальним фактором для людини, яка приймає рішення щодо своєї майбутньої роботи?"

Після зарплатні та стабільності у цьому списку йшли оточення та корпоративна культура (22% опитаних), кар'єрні перспективи (17%), та справедливість винагороди відповідно до здійсненої роботи (4%).

"Ті компанії, які пропонують конкурентноспроможну зарплатню та є доволі стабільними, мають перевагу у процесі найму нових співробітників, — стверджує Max Messmer, керівник Robert Half International. — Працедавцям слід наголошувати на тих характеристиках, які відрізняють їхню компанію від інших. До них належить, наприклад, особливий розмір зарплат та премій, довга, успішна та стабільна історія компанії, відмінна корпоративна культура і т. п."

Messmer також звернув увагу і на те, що невеликі компанії, які не можуть запропонувати високий рівень компенсації, часто наголошують на своїх інших відмінних ознаках. Радує те, що чимала частина найкращих кандидатів зважає на можливість здобути нові знання та навички під час роботи. І це для них важить більше, ніж висока зарплата.

За інформацією management-issues.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua