НОВИНИ від 07.09.2006


Працівники сфери ІТ прямують до дверей

Більше, ніж половина працівників сфери ІТ в США страждають від перевтоми і постійно шукають нові можливості для працевлаштування. Такі дані нового дослідження.

Опитування, проведене Computing Technology Industry Association (CompTIA), яке охопило близько 1000 працівників сфери ІТ, виявило, що 58% знаходяться у процесі пошуку нової роботи. Четверо з п'яти працівників, які шукають нову роботу, сказали, що процес пошуку є "дещо чи дуже" активним.

Вищий рівень компенсації є причиною номер один, чому технічні працівники "сканують" сайти з працевлаштування. Прагнення отримувати більшу зарплату було згадано трьома чвертями (73%) працівників, які шукають нову роботу.

Проте опитування виявило також і те, що рівень зарплати не єдина причина, через яку працівники сфери ІТ починають шукати нових посад. Дві третини технічних працівників нарікають на неможливість кар'єрного зростання на їх сучасній посаді. 58% шукають нових завдань та випробувань, оскільки теперішня робота здається їм просто нецікавою.

Опитування також виявило, що 60% працівників перебували на попередній посаді 3 чи більше років.

"Технічні працівники, які перебували зі своїм роботодавцем протягом кількох років "невпевненості", тепер шукають для себе нових можливостей. Тим більше, що сфера ІТ зараз переживає черговий підйом", — стверджує Neill Hopkins, віце-президент з розвитку навичок у CompTIA.

Невтомна технічна робоча сила на сьогодні не обмежується лише галуззю ІТ. Серед учасників опитування лише чверть працівників були пов'язані з компаніями, які займалися виключно ІТ. Окрім цього 16% працювали в галузі освіти, 15% — у владних структурах, 8% у сфері охорони здоров'я та 7% у виробничій галузі.

За інформацією management-issues.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua