НОВИНИ від 10.04.2007


Неадекватне навчання шкодить робочій силі

Більша частина працівників переконані, що США не готові до глобальної світової конкуренції, оскільки школи та коледжі не надають адекватного рівня освіти своїм учням, а компанії не надто переймаються підвищенням кваліфікації своїх співробітників.

Дослідження, проведене рекрутинговою компанією Adecco виявило, що три чверті працівників вважають недостатніми ті кошти та час, який роботодавці інвестують у навчання та розвиток персоналу. А це, в свою чергу, знижує конкурентоспроможність компаній США, порівняно із організаціями, які працюють у інших країнах.

Майже дві третини зі 3434 опитаних працівників визнали, що освітня система США не здатна надати працівникам достатнього рівня знань та навичок, а також підготувати їх до майбутньої роботи. При цьому 9 із 10-ти працівників наголошують, що посилення освітньої системи повинно стати першочерговим пріоритетом для США у наступні 10 років.

Цікаво те, що старші працівники (віком понад 55 років) погоджуються із твердженням, що Америка не готова до конкуренції на глобальному світовому ринку, набагато частіше, ніж молодші працівники (віком від 18 до 34 років).

Хоча загальна сума коштів, потрачена компаніями на підвищення кваліфікації своїх працівників, значно зросла (зі $51,1 у 2005-му до $55.8 у 2006-му році) на думку дослідників, основна проблема полягає не у нестачі коштів, а радше, у нездатності роботодавця донести важливість тренингового процесу до своїх підлеглих. Пояснити важливість навчання для процвітання та успішної діяльності організації.

Співробітники повинні знати, скільки часу та грошей інвестує їхня компанія у навчальні та тренингові програми. Успішні програми повинні бути на вустах кожного працівника організації, як і найбільш успішні учасники таких програм. В такому випадку, можливо, навчання досягне своєї мети — забезпечить співробітників необхідними знаннями та навичками.

За інформацією management-issues.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua