НОВИНИ від 15.11.2007


HR-менеджери ігнорують привабливість гнучкого графіку роботи

Дев'ять із 10-ти працівників при пошуку нової роботи вважають гнучкий графік однією з основних її переваг. Проте лише половина HR-менеджерів вважають наявність гнучкого графіку роботи важливим при наборі персоналу в компанію.

Дослідження, проведене рекрутинговим гігантом Monster виявило, що баланс між роботою та особистим життям, особливо коли йдеться про гнучкий графік та можливість роботи з дому, стає ключовим аспектом для кандидатів при пошуку нового місця роботи. На превеликий жаль, переважна більшість працівників відчувають, що їхні організації попросту ігнорують питання балансу між роботою та особистим життям.

Менше, ніж третина співробітників оцінюють ініціативи своїх компаній щодо збереження балансу між роботою та особистим життям на "добре" та "відмінно". При цьому шість із 10-ти респондентів вважають, що їхні роботодавці думають лише про потреби компанії і нехтують долями співробітників.

"Розвиток та просування програм балансу між роботою та особистим життям може стати основним диференціатором на сучасному ринку робочої сили, — стверджує Джессі Геріот (Jesse Harriott), віце-президент із досліджень у Monster. — Компаніям вже давно слід потрібно зосередитись на розвитку бренду роботодавця завдяки створенню та просуванню гнучкої, збалансованої робочої атмосфери та удосконаленню практик найму та утримання персоналу".

Більше, ніж дві третини працівників, які взяли участь у дослідженні, переконані, що покращення балансу між роботою та особистим життям призведе до підвищення лояльності персоналу. При цьому вісім із 10-ти респондентів вважають, що на етапі вибору майбутнього місця роботи питання балансу між роботою/особистим життям мають надзвичайно велике, якщо не найбільше значення.

За інформацією management-issues.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua