назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті

КНИГИ :: Управління змінами, Трансформація ::

Оригінали. Як нонконформісти рухають світ

Оригінали. Як нонконформісти рухають світ

КУПИТИ КНИГУ - Оригінали. Як нонконформісти рухають світ


КУПИТИ КНИГУ «Оригінали. Як нонконформісти рухають світ» в Kniga.biz.ua (за гривні)




Примітка: щодо придбання книжок просимо звертатися у відповідні інтернет-магазини або видавництва.
Назва: Оригінали. Як нонконформісти рухають світ
Автор(и): Адам Ґрант
Видавництво: "TAO", — 2016

Опис:
Оригінал (англ.): "Originals: How Non-Conformists Move the World" by Adam Grant

Своєю книжкою "Давати і брати" (Give and Take: Why Helping Others Drives Our Success) Адам Грант не лише запровадив нову знакову парадигму успіху, але також зарекомендував себе як один з найбільш переконливих і провокативних лідерів свого покоління. В "Оригіналах..." він знову звертається до проблеми поліпшення світу, але тепер з погляду становлення особистостей: обираючи чемпіонів нових ідей та цінностей, що йдуть всупереч правилам, постають проти конформізму і відкидають застарілі традиції. Як ми можемо витворювати нові ідеї, стратегії та практики, не вдаючись до ризику?

Спираючись на несподівані дослідження, звертаючись до прикладів, що охоплюють історії зі світу політики, спорту та шоу-бізнесу, Грант з'ясовує, як розпізнати хорошу ідею, чітко та стисло донести її до оточуючих, створити коаліцію союзників, вибрати правильний час, щоб діяти, побороти страхи і сумніви; як батьки та вчителі можуть розвивати оригінальність у дітей; і як лідери можуть створювати середовище, де заохочується інше мислення.

Навчайтеся у підприємця, який вирішив реалізувати власні стартапи замість того щоб інвестувати, у співробітниці компанії Apple, що наважилася кинути виклик самому Стіву Джобсу, в аналітика, який скасував норми секретності у ЦРУ, мільйонера-фінансового чарівника, що звільняє робітників за неспроможність критикувати його і телевізійного директора, який жодного дня не працював у команді, але врятував Seinfeld, сидячи у монтажній кімнаті. Винагорода є результатом здатності проникнути вглиб проблеми, приймаючи рішення, що здатні докорінно змінити стан речей.


Про автора:

Адам Ґрант (Adam Grant) — наймолодший і найпопулярніший серед студентів професор Уортонской школи бізнесу. Присвятив більше десяти років професійного життя вивченню психології взаємин в самих різних структурах — від Google до ВПС США. Авторитетний журнал BusinessWeek включив Адама Гранта у світовій Топ-40 професорів молодше 40 років.


Відгуки:

"Читання «Оригіналів...» змусило мене відчути, ніби я сиджу навпроти Адама Гранта під час дружнього обіду, так один з моїх улюблених мислителів схвилював мене своїми ідеями і своїм на диво новим поглядом на світ".
Малкольм Гладуелл, автор книги "Позаштатні співробітники" і "Переламний момент"

"«Оригінали...» — це захопливе, повчальне читання, яке допоможе вам не лише усвідомити свої власні унікальні переваги, але також знайти у собі сили для того, щоб кинути виклик усталеному погляду і втілити у життя свій власний. Використовуючи дивовижні дослідження і цікаві приклади, Адам Грант блискуче показує нам, як відстоювати нові ідеї, руйнувати стійкі міфи, які тримають нас на місці і змінити не лише наше життя, а й наш світ".
Аріанна Хаффінгтон, одна із засновників і головна редакторка The Huffington Post та автор книги "Процвітання"

"«Оригінали...» є однією з найбільш важливих і цікавих книжок, які я будь-коли читала, сповнену несподіваних і потужних ідей. Вона не лише змінює наше сприйняття світу, вона здатна також змінити те, як ми проживаємо своє життя. І це цілком може надихнути вас на зміну свого світогляду".
Шерил Сендберг, головний операційний директор Facebook і автор книги "Включайся!"

"Інколи може здатися, що спершу потрібно засвоїти все старе, аби здобути привілей зробити щось нове. Адам Грант робить майстерну роботу, показуючи, що це не так... Нам пощастило мати такого наставника".
Пітер Тіль, один із засновників PayPal і Palantir, автор книги "Від нуля до одиниці"


Рецензії:


ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Адам Ґрант):
НОВІ КНИГИ ПО ТЕМІ:ПОПУЛЯРНІ КНИГИ ПО ТЕМІ:



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua