НОВИНИ від 20.08.2009


Топ-100 компаній, які найшвидше зростають

Журнал Fortune склав черговий рейтинг 100 компаній, які найшвидше зростають. Лідером у 2009-му році стала канадська компанія Research In Motion — виробник смартфонів BlackBerry. У першому кварталі поточного року смартфон BlackBerry Curve, що потіснив на ринку Apple iPhone 3G, був названий найпопулярнішим у США.

Друге місце в списку Fortune посів виробник процесорів Sigma Designs, третє — китайська інтернет-компанія Sohu.com. У першу десятку рейтингу ввійшла ще одна фірма з Китаю: на сьомому рядку розташувалася Shanda — найбільше китайське онлайн-казино.

Уперше в рейтингу Fortune присутні компанії не з США. Представники видання відзначають, що криза, звісно, серйозно позначилася на бізнесі в цілому, однак багато компаній, "і не тільки в Сполучених Штатах", зуміли продемонструвати серйозний ріст.

Топ-10 найдинамічніших компаній світу

Варто відзначити, що криза не перешкодила економіці Китаю вирости в другому кварталі 2009-го року на 7,9% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. При цьому ріст ВВП країни прискорився в порівнянні з першим кварталом поточного року, коли економіка Китаю збільшилася на 6,1% у річному вираженні.

Див. повний рейтинг — 100 Fastest-growing companies






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua