НОВИНИ від 10.12.2009


Роботодавці очікують зростання кількості персоналу

Дослідження, в якому взяло участь 2000 топ-менеджерів з усіх куточків світу, проведене NFI Research, виявило, що більша кількість організацій планують розширювати свій штат, ніж зменшувати його протягом найближчих 12-ти місяців.

26% респондентів (керівників та управлінців) очікують розширення штату протягом наступних 12-ти місяців. Половина опитаних вважає, що кількість працівників у компаніях залишиться такою самою.

"Хороша новина полягає в тому, що більша кількість бізнесів прогнозують зростання, а не зменшення загальної кількості найманих працівників", — наголошує Чак Мартін (Chuck Martin), генеральний директор NFI Research.

При цьому спостерігається тенденція до того, що у великих компаніях (10 000 чи більше працівників) налаштованість на розширення більша, ніж у організаціях, які представляють малий бізнес (500 чи менше працівників).

23% тих, хто працює у малому бізнесі, також очікують розширення штатів, порівняно із 22% тих, хто очікує зменшення кількості співробітників.

"Зростання кількості найманих працівників принесе нові таланти у такі сфери, як продаж та маркетинг. Саме це дасть змогу компаніям відкриватися для нових можливостей тоді, коли економіка почне відновлюватися", — пояснив один із респондентів.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua