НОВИНИ від 15.03.2010


Рівень зарплат ще не відновився до докризових показників

Зважаючи на те, що загальне збільшення зарплатних бюджетів сьогодні заледве встигає за інфляцією, навіть найкращі працівники в компаніях відчувають все більші та більші труднощі з необхідністю покривати всі необхідні життєві витрати, — стверждує дослідження "U.S. Salary Increase Budgets for 2010" від компанії The Conference Board.

"Професіонали з питань компенсації зазвичай розраховують структуру зарплати таким чином, щоб вона рухалась «в ногу»" з ринковою інфляцією", — пояснює Джон Гібонс (John Gibbons), програмний директор людського капіталу в The Conference Board. "Вони розраховують підвищення винагороди таким чином, щоб перевершити рівень інфляції і щоб люди, які на це заслуговують, дійсно відчули покращення рівня життя. Якщо ж рівень інфляції перестає враховуватися — це означає припущення, що заробітна платня залишатиметься на одному і тому ж рівні, незалежно від змін «вартості життя»".

Середній прогноз збільшення зарплатного бюджету на 2010 рік сьогодні складає 2,8% для всіх груп працівників, окрім топ-менеджерів (для них цей показник складає 2,75%). Це найнижчий рівень за всю 25-річну історію досліджень компанії The Conference Board.

"Попри весь оптимізм та віру в те, що відновлення економіки вже не за горами, реальне зростання компенсації співробітників ми, вочевидь, зможемо побачити лише через кілька років", — стверджує Гед Леванон (Gad Levanon), директор макроекономічних досліджень у The Conference Board. "Та і з досвіду попередніх економічних криз ми бачили, що рівень компенсації починав зростати лише через кілька років після відновлення в інших сферах економіки".

За інформацією Chief Learning Officer.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua