НОВИНИ від 12.09.2011


Китай може стати домом для половини найбагатших людей Азії

Китайські міліонери представлятимуть половину найбагатшого населення серед 10 провідних економік Азії та володітимуть більш ніж половиною статків до 2015-го року. Такі дані нового дослідження, проведеного Julius Baer Group спільно з CLSA Asia Pacific Markets.

У дослідженні брали участь такі країни, як Китай, Індія, Таїланд, Індонезія, Південна Корея, Тайвань, Гонконг, Сінгапур, Філіппіни та Малайзія. Китайські мільйонери володітимуть статком $8,76 трильйонів, тоді як загальний статок заможних людей у всіх наведених вище країнах складатиме $15,81 трильйонів.

Економіка Китаю розвивається просто шаленими темпами. За даними дослідження минулого року у ній налічувалося 502 000 мільйонерів. Державні та приватні інвестиції дозволили їй продовжити зростання.

Потроєння капіталу мільйонерів у десяти країнах з $5,6 трильйонів у 2010-му році стане можливим завдяки вливанню валюти у перспективні ринки та неодмінно призведе до зростання економіки. Це може створити до 600 000 нових мільйонерів до 2015.

Дослідження робить такі висновки, зважаючи на номінальне зростання ВВП у розмірі 14,5% та зростання вартості валюти на 5% щорічно, порівняно з доларом.

Другою найбільшою економікою та ринком в Азії стане Індія, з достатком мільйонерів $2,5 трильйонів та їх загальною кількістю 403 000. Південна Корея опиниться на третьому місці.

За даними іншого дослідження, проведеного компанією Scorpio Partnership Ltd., менеджери світових компаній все частіше розглядають Китай як найперспективніше місце для розвитку бізнесу.

84% професійних інвесторів у компаніях управління активами планують більше інвестувати в китайський регіон, тоді як тільки 33% розглядають можливість збільшення інвестицій у країни Латинської Америки, Середнього Сходу чи Північної Африки.

Кількість мільйонерів в Китаї за останній рік зросла на 12%. Китай же наразі входить до четвірки найбагатших країн світу після США, Японії та Німеччини.

За інформацією BusinessWeek.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua