НОВИНИ від 16.02.2012


Сфера професійного наставництва сягає $2 млрд. щорічного прибутку

За даними нового глобального дослідження, проведеного PricewaterhouseCoopers (PwC) на замовлення Міжнародної федерації коучінгу (International Coach Federation, ICF) — глобальної організації, яка об'єднує більше 19 000 членів у більш ніж 100 країнах — сфера професійного наставництва досягнула $2 мільярдів щорічного прибутку.

Загальна статистика прибутків складається з індивідуальної статистки кожного наставника, при цьому враховуються тільки ті прибутки, які були отримані саме завдяки коучінгу.

Дослідження ICF 2012-го року також свідчить, що щорічний рівень прибутків наставників продовжуватиме зростати. Результати показують, що коучінг швидко розповсюджується на просторах новітніх економік та в країнах з високим потенціалом — зокрема в Латинській Америці та на Карибах.

Окрім того, наставники звітують, що вони очікують подальшого зростання кількості клієнтів та коучінгових сесій, у яких вони беруть участь. Більше ніж 76% респондентів очікують, що їхні прибутки зростуть протягом наступного року.

У глобальному дослідженні ICF взяло участь більше 12 000 респондентів із 117-ти країн.

За інформацією Chief Learning Officer.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua