НОВИНИ від 24.04.2012


Чи знаєте ви, що відбувається у вашій компанії?

Чи знаєте ви, що відбувається у вашій компанії, чи почуваєтесь так, наче життя компанії проходить повз вас? За даними нового дослідження, проведеного компанією AMA Enterprise (частина American Management Association) більше третини (36%) працівників не знають, що відбувається у їхніх організаціях.

На думку Сенді Едвардса (Sandi Edwards), віце-президента AMA Enterprise, така статистика яскраво відображає реалії в сучасних компаніях. Лише кожен десятий (9%) респондент відзначив, що він у більшості випадків в курсі справ компанії, тоді як більше половини (55%) заявили, що вони поінформовані про справи компанії тільки у деяких випадках.

При цьому залишається більше третини (36%) респондентів, які практично ніколи не володіють інформацією про те, що відбувається у компанії.

"Для того, щоб працівники почувалися залученими і працювали більш продуктивно, вони повинні відчувати себе включеними у загальний процес і розуміти, яким чином їхня робота впливає на результат діяльності компанії", — пояснює Едвардс. — "Але дуже часто роботодавці не довіряють працівникам достатньо, щоб включати їх у процес прийняття рішень. А в деяких випадках працівники можуть навіть не знати про бізнес-стратегію компанії. Тож дослідження відображає ці реалії і яскраво свідчить, що багато працівників почуваються непричетними до життя компанії".

Дослідження також оцінювало сприйняття менеджерами своєї поінформованості справами компанії. Шість із 10 респондентів відзначили, що вони знають що відбувається принаймні у деяких випадках.

За словам Едвардса, дані цього дослідження можуть слугувати своєрідним барометром рівня залученості та мотивації працівників компанії.

За інформацією management-issues.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua