НОВИНИ від 27.04.2012


Компанії сумніваються у здатності своїх менеджерів ефективно розвивати бізнес

За даними останнього управлінського опитування, яке проводилося Korn/Ferry Institute, 75% топ-менеджерів сумніваються у здатності своїх управлінських команд ефективно розвивати бізнес та "генерувати зростання" у 2012-му році.

52% учасників дослідження стверджують, що їхні компанії повинні зосередитися на залученні нових талановитих співробітників та більше інвестувати у розвиток талантів серед управлінського персоналу. При цьому майже 23% опитаних заявляють, що їхні компанії повинні повністю переглянути політику залучення управлінських талантів.

На запитання, чи вплинула нестача зовнішніх талантів на затримку розвитку компанії, ствердно відповіли 73% респондентів. Через таку нестачу компаніям не вдалося пройти процес злиттів та поглинань (6%), географічне розширення (11%), запуск нових продуктів (6%) та інші ініціативи (32%).

Якщо говорити про процес "планування наступництва" (succession planning), близько 45% респондентів визнали, що їхні компанії здебільшого орієнтуються на пошук талантів всередині організації. При цьому 37% вважають, що часто для такого просування немає явних причин.

45% респондентів стверджують, що їхні компанії регулярно ідентифікують потенційні сфери розвитку як частину процесу оцінки та впроваджують структуровані програми розвитку для всіх рівнів співробітників.

За інформацією Chief Learning Officer.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua