НОВИНИ від 26.09.2012


Рецесія змушує компанії відкладати ініціативи розвитку

Численні причини, включаючи й обмежені бюджети, змусили американські компанії на деякий час призупинити ініціативи розвитку. Такі дані опитування, проведеного AMA Enterprise, відділом American Management Association International.

AMA Enterprise: Рецесія змушує компанії відкладати ініціативи розвитку 47% респондентів призупинили щонайменше одну програму і 36% призупинили дві або більше програм за даними опитування AMA Enterprise, участь в якому взяли топ-менеджери та управлінці більш ніж 300 організацій.

Однією з причин відкладення програм було обмеження бюджетів, зміна пріоритетів бізнесу, нестача ресурсів, брак часу та підтримки вищого керівництва компаній.

Сенді Едвардс (Sandi Edwards), віце-президент AMA Enterprise, наголошує: "Ні для кого не секрет, що рецесія перетворилася на справжній виклик для програм розвитку у більшості організацій. Великі програми управлінського розвитку масово призупинялися, тоді як окремі стратегічні навчальні проекти рухалися вперед у відповідь на тиск бізнес-пріоритетів".

Серед інших результатів дослідження:

Більшість респондентів погодилися, що затримка в першу чергу вплинула на програми розвитку особистісних навичок (soft skills). Серед 17% організацій, які уникали затримок, переважна більшість все ж була готова відкласти заплановані ініціативи щодо нових програм.

Участь у дослідженні взяли 312 респондентів: керівники бізнесу, керівники відділів управління персоналом та менеджери.

За інформацією Chief Learning Officer.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua