НОВИНИ від 24.03.2016


Компанії з найкращею репутацією у світі 2016

Rolex, The Walt Disney Company і Google очолили рейтинг компаній з найкращою репутацією у світі (2016 Global RepTrak®), який щорічно складається Reputation Institute. Переможець минулорічного рейтингу BMW Group зайняв четверту позицію.

Компанії з найкращею репутацією у світі 2016 Дослідження оцінює сприйняття широкою публікою світових компаній, виходячи з семи критеріїв: продукти і послуги, інновації, робочі місця, управління, соціальна відповідальність, лідерство і діяльність. На думку споживачів, Rolex є лідером у сфері продуктів і послуг, а Apple зберегла за собою звання лідера в області інновацій і лідерства.

Серед 100 компаній рейтингу, тільки шість (Rolex, Disney, Google, Lego, Samsung і Sony) змогли увійти в десятку в кожному з опитуваних 15-ти ринків. Microsoft повернувся на 10-е місце після року відсутності в рейтингу, замінивши Intel, що опустився на 11-ту позицію. Apple змістився з 8-го місця в 2015-му році на 10-те. Дуже сильно постраждала репутація Volkswagen, зазнавши удару після «дизельного» скандалу. Німецький автовиробник втратив 13,7 пунктів і перемістився з 14-го аж на 123-є місце.

«Щоб бути переможцем на глобальному ринку, компанії повинні виконувати всі сім напрямків репутації. Топ-3 компанії продемонстрували сильну позицію в кожному напрямку, а це означає, що споживачі більш схильні купувати і рекомендувати їхні продукти і послуги», — відзначив Каспер Ульф Нільсен (Kasper Ulf Nielsen), виконавчий партнер у Reputation Institute.

Отже, у 2016 році топ-10 компаній з найкращою репутацією у світі виглядає наступним чином:

  1. Rolex
  2. The Walt Disney Company
  3. Google
  4. BMW Group
  5. Daimler
  6. Lego Group
  7. Microsoft
  8. Canon
  9. Sony
  10. Apple

За інформацією PR Week.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua