НОВИНИ від 25.02.2019


Найбільш інноваційні компанії світу 2019: нищівне падіння Apple

Найбільш інноваційні компанії світу 2019: нищівне падіння Apple Видання Fast Company опублікувало щорічний рейтинг 50-ти найбільш інноваційних компаній світу (World's 50 Most Innovative Companies). Рейтинг цього року примітний дуже сильним падінням позицій компанії Apple: якщо ще рік тому компанія була на першому місці в рейтингу, то тепер займає лише 17-й рядок.

Найбільш інноваційною компанією 2019-го року стала китайська технологічна фірма Meituan Dianping, яка «прискорює процедуру бронювання та доставки їжі, проживання в готелі та квитків у кіно». У 2018-му ця платформа дозволила здійснити транзакції на суму $ 33,8 млрд для більш ніж 350 мільйонів чоловік у 2800 містах.

На другому місці розташувався південноазійський сервіс таксі Grab, на третьому — Національна баскетбольна асоціація (NBA). Четверте місце займає Walt Disney Company, котра у кінці цього року готує до запуску стрімінговий сервіс Disney+. Власне, саме за роботу над цим відеосервісом вона і заслужила своє місце. Замикає п'ятірку Stitch Fix — сервіс для шопінгу за підпискою, що використовує технології штучного інтелекту для індивідуального підбору одягу і аксесуарів.

Що цікаво, цього року в списку не так багато IT-компаній, немає ані Google, ані Microsoft, ані Amazon, хоча на 10-му місці розташувався популярний сервіс для стрімінгу проходження ігор Twitch, що належить компанії Джеффа Безоса. До речі, Apple обігнали також розробник електронних платежів Square, продуктова технологічна компанія Oatly, розробник ПЗ для роздрібних продажів Shopify і Alibaba Group.

Журнал Fast Company повідомив, що в процесі створення рейтингу більше трьох десятків редакторів, репортерів та авторів опитали тисячі компаній, щоб виявити найбільш помітні інновації року і простежити їх вплив на бізнес, галузі і культуру в цілому.

50 найбільш інноваційних компаній світу 2019

50 найбільш інноваційних компаній світу 2019
Джерело: Fast Company







  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua