НОВИНИ від 17.04.2023


Найвпливовіші CEO та бізнес-керівники світу 2023 року

CEOWORLD Magazine оприлюднив свій щорічний список найвпливовіших генеральних директорів (CEO) і керівників компаній у світі — Best CEOs In The World Of 2023.

Найвпливовіші CEO та бізнес-керівники світу 2023 року - #1 Джеймс Горман (James P. Gorman)

Хто найкращий генеральний директор у світі? Воррен Баффет із Berkshire Hathaway, Сатья Наделла з Microsoft чи Джон Стенкі з AT&T Inc? Відомі чи невідомі, це найуспішніші, найталановитіші та найвпливовіші керівники, за якими варто спостерігати довгостроковим інвесторам, оскільки вони будують видатні бізнеси, які варті того, щоб утримувати їх протягом десятиліть.

Найкращі у світі гендиректори, як правило, не є найяскравішими. Вони думають не лише про завтрашні ціни на акції чи наступний звіт про прибутки, а й про створення довготривалої цінності. Щоб отримати результати, CEOWORLD Magazine зібрав дані про майже 3000 керівників з усього світу та проаналізував, як працювали керівники великих публічних компаній. Найкращим у довгостроковій перспективі виявився той, хто часто недопрацьовував короткостроково, але продовжував робити великі ставки на майбутнє. Керівники, які увійшли до списку 2023 року, безперечно, були ефективними та впливовими.

Тож які глобальні керівники досягли високих результатів у довгостроковій перспективі, а які бізнес-лідери справді демонструють високі показники? Список топ-менеджерів 2023 року від CEOWORLD Magazine дає об’єктивну відповідь. Втім, рейтинг містить і кілька сюрпризів. Ви побачите деякі відносно невідомі обличчя на вершині.

Джеймс Горман (James P. Gorman), голова та головний виконавчий директор Morgan Stanley, посів перше місце в глобальному рейтингу найкращих керівників світу в усіх галузях за 2023 рік. Найвищим рейтингом серед жінок-керівників стала Карен Лінч (Karen S. Lynch), президентка і CEO CVS Health, яка очолює одну з найбільших компаній у сфері охорони здоров’я у світі.

Найкращі CEO світу 2023 року

Найкращі CEO світу 2023 року

У рейтингу 2023 року Даг Макміллон (Doug McMillon), президент і CEO Walmart, посів друге місце, випередивши гендиректора Amazon Енді Джасі (Andy Jassy, №3), CEO Apple Тіма Кука (№4), CEO CVS Health Карен Лінч (№5), а президент і CEO Aramco Амін Нассер (Amin H. Nasser) опинився на шостому місці.

Генеральний директор UnitedHealth Group Ендрю Вітті (Andrew Witty) посів сьоме місце, а Даррен Вудс (Darren W. Woods) із корпорації Exxon Mobil — восьме. Загалом, серед топ-10 найкращих світових CEO та бізнес-керівників за 2023 рік дев’яту та десяту позиції займають відповідно Воррен Баффет (Warren E. Buffett) із Berkshire Hathaway Inc і CEO Alphabet Inc Сундар Пічаї (Sundar Pichai).






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua