НОВИНИ від 23.05.2006


Шкала рейтингів для України

Міжнародне рейтингове агентство Moody's Investors Service повідомило про введення національної шкали рейтингів для України.

Нова шкала буде рейтингувати українські компанії за їхньою відносною кредитоспроможністю (з урахуванням можливості зовнішньої підтримки) і використовувати стандартні символи Moody's з додаванням коду ".ua".

"Інвестори й інші користувачі кредитних рейтингів уважають рейтинги за національною шкалою корисними для додаткової диференціації якості кредитних ризиків усередині країни. Це особливо важливо для держав, в яких рейтинги за міжнародною шкалою відбивають політичні й економічні ризики, що можуть приховувати ризики, властиві самій компанії. Це як у випадку з Україною, де валютна межа країни і рейтинг по суверенних облігаціях в іноземній валюті перебувають на рівні В1", — приводить Moody's слова Фредерика Древона, старшого управляючого директора по Європі.

За інформацією ЛІГАБізнесІнформ






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua