НОВИНИ від 13.10.2006


Стратегія удосконалення, яку застосовують жінки, призводить до швидкого зростання

Жінки-підприємці, які креативно ставляться до способу заробітку грошей і готові скористатися кожною перевагою та фінансовою можливістю, набагато частіше отримують змогу раптового та швидкого зростання.

Опитування 88-ми підприємців жіночої статі, проведене дослідниками з Babson College, Wake Forest University та Harvard Business School, виявило, що заради залучення зовнішніх інвесторів жінкам доводиться спершу довести свою бізнес-ідею, зіткнутися зі всіма підводними каменями та продемонструвати цінність свого бізнесу.

Щоб досягнути таких цілей жінки часто використовують стратегію "удосконалення" — збільшують фонди за допомогою різноманітних оригінальних способів, зменшують витрати, вибудовують ресурси знань та людські ресурси, що прискорює розвиток бізнесу.

Дослідження, результати якого були опубліковані у Venture Capital Journal, також виявило, що жінки частіше обирають специфічні фінансові стратегії залежно від віку їхнього бізнесу та його потреб. І саме ті підприємці, які зуміли ефективно удосконалити свій бізнес, отримують найбільшу лояльність інвесторів.

Бізнес на ранніх стадіях свого розвитку часто грішить бажанням скоротити витрати за рахунок робочої сили, а не впроваджуючи стратегію удосконалення та прискорюючи розвиток продукції та бізнесу.

Бізнес, якому вдалося досягнути швидкого зростання, зумів це зробити використовуючи як класичні фінансові способи скорочення витрат, так і нові стратегії удосконалення.

Patricia Greene, одна з авторів дослідження, стверджує, що проведене опитування стало першою працею, яка мала на меті виявити зв'язок між типами фінансової діяльності, що використовуються жінками під час різних періодів розвитку бізнесу.

За інформацією management-issues.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua