НОВИНИ від 12.12.2006


Китай може обійти Японію у розвитку та дослідженнях

Китай займе друге місце серед тих країн, які витрачають найбільші кошти на дослідження та розвиток (Research and Development, R&D). У 2006-му році він вперше має нагоду обійти Японію. Такі дані дослідження, проведеного Organisation for Economic Co-operation and Development (OECD).

Прогнози показують, що у 2006-му році Китай витратить $136 млрд. на дослідження та розвиток. У той же час, в Японії цей показник може сягнути лише $130 млрд.

Прогнози також вказують, що на вершині рейтингу залишиться США із витратами на дослідження та розвиток, які у 2006-му можуть сягнути $330 млрд.

Голова відділення науки та технології у OECD, Dirk Pilat стверджує, що раптовий вихід Китаю на міжнародну арену та ті витрати, які здійснюються на дослідження та розвиток, є просто шокуючими. Сьогодні у Китаї працює 926 000 дослідників, що лише трохи менше, ніж у США, де у відповідній галузі працює 1,3 працівників.

За інформацією Silicon.com






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua