НОВИНИ від 18.01.2008


Переваги, які не потрібні вашому персоналу

Марно сподіватися, що пропозиція великої кількості додаткових бонусів та можливостей для працівників здатна перетворити вас на найкращого роботодавця. Дослідження, проведене консалтинговою компанією Croner, виявило, що попри широкий спектр різноманітних додаткових переваг та бонусів, які пропонуються сучасними роботодавцями, співробітники рідко отримують те, чого вони прагнуть насправді.

Більше, ніж половина опитаних роботодавців, визнала, що їхні працівники не використовують всіх наданих їм можливостей, оскільки останні не узгоджуються із життєвим стилем співробітників. А серед п'яти найбільш розповсюджених бонусів, які надаються роботодавцями, лише два входять до списку найбільш бажаних переваг, які хотілося б отримувати працівникам. Це вказує тільки на одне — пропозиції роботодавців не відповідають попитові і не здатні задовольнити реальних потреб тих людей, на яких вони спрямовані.

Приблизно половина опитаних працівників хотіла б отримувати медичне страхування, а також можливість працювати за гнучким графіком, як бонус від компанії. Проте роботодавці дуже рідко задовольняють подібні потреби і включають такі переваги в умови роботи працівника.

Консультанти рекомендують власникам бізнесу переглянути свій підхід до формування компенсаційних пакетів компанії і включати до них лише ті бонуси, які потрібні її персоналові. Якщо ж переваги не є пріоритетними для їх майбутніх споживачів — тоді навіщо витрачати на них гроші та ресурси організації?

Подібний підхід не лише допоможе компанії залучити до лав своїх співробітників провідні ділові таланти, але й допоможе працівникам зберегти життєдайний баланс між роботою та особистим життям.

"В наш час провідні експерти та спеціалісти вже звикли до того, що роботодавець здатен запропонувати їм дещо більше, ніж зарплатню", — стверджує Ендрю Волкер (Andrew Walker), співробітник компанії Croner.

За інформацією management-issues.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua