Як правильно обирати чоловічий одяг

25.10.2017

Один давньогрецький філософ на ім’я Сократ заповідав своїм учням, що людина в одязі має бути витонченою. Коли немає цієї витонченості, то не можна розмовляти про пристойність, а лиш про франтівство. В принципі, ця сентенція стосується не тільки жіночого одягу, а й чоловічого, який має значно більшу функціональність. Всім зрозуміло, що жінки можуть трішки знехтувати своїм комфортом та теплом, аби лишень підкреслити власну вишуканість та красу. А для чоловіка якраз тепло та комфорт є основними вимогами, які ставляться перед одягом. Тому можна з упевненістю сказати, що вибір чоловічого одягу є над відповідальним заходом.

Особливості вибору чоловічого одягу

Чоловічий одяг – це точно не той вид мистецтва, який можна пов’язувати з поняттям еклектики, тобто змішання різних стилів. Приміром, верхній одяг має бути того самого стилю, що й повсякденний. Це допоможе підкреслити деякі риси характеру, особливості будови тіла тощо. Вибір стилю сьогодні зробити дуже легко, що зумовлене великою кількістю різних магазинчиків чоловічого одягу, що є у торгово-розважальних центрах чи навіть в Інтернеті (особливу увагу варто звернути на той, що представлений на сайті https://bolf.ua/main-ukr.html).

Деякі види пальто

З-поміж усього чоловічого гардеробу слід виділити пальто. Доведено, що звабити жінку має більше шансів той чоловік, який відповідно до свого стилю зумів підібрати найкрасивіше пальто. Дизайнери розрізняють декілька видів цього одягу. Більшість чоловіків зуміє обрати для себе саме той вид, який найбільше до вподоби. Наприклад, можна згадати британську теплу шинель. Так, шинель – це насправді теж пальто, але у військовому стилі. Така шинель має стоячі лацкани та еполети, вона додає чоловічому образові суворості та мужності.

Такій шинелі протистоїть однобортне пальто – еталон класики чоловічого стриманого стилю. За усіма правилами, таке пальто має тільки три ґудзики. У магазинах та в Інтернеті можна підібрати моделі з горизонтальними та похилими кишенями. Окрім цих двох видів, варто також відзначити шотландський вид пальто під назвою інвернес чи ірландський альстер, бавовняний тренч та коверт.

Звісно, при виборі пальто та взагалі будь-якої речі чоловік звертає свою увагу на ціну. На неї впливає вдосталь факторів. Одним з них є торгова марка, бренд. Чим більше він на слуху, тим дорожче коштуватиме виріб, що спричинено витратами на фахівців, роботу дизайнера, рекламу та ін. Впливає на ціну й місце, де проводиться купівля пальта. У модному бутіку воно коштуватиме дорожче, а от в Інтернеті де-не-де можна знайти досить цікавий недорогий варіант. У будь-якому випадку вибір пальта чи іншого предмету одягу треба робити дуже відповідально.