Кредит з 18 років: де можна отримати в Україні

10.12.2017

Кредит з 18 років: де можна отримати в Україні

Реклама мікрокредиту сьогодні лунає ото всюди: з екрану телевізору, з листівок, та радіоефіру. Привабливі салогани гарантують отримання грошей на вигідних умовах навіть пенсіонерам та студентам. Залишається визначити наскільки реклама швидких грошей є правдивою.

На щастя в Україні молодь вже починаючи з 18-річного віку може розпочинати свою кар’єру та отримувати за це офіційну заробітну плату. Цим користуються мікрокредитні організації, отримуючи нових клієнтів. Але що робити, коли людина досягла 18 років, а офіційного доходу не має? З огляду на закон повна дієздатність настає саме в 18 років, то ж дівчина або хлопець має право подавати заявку на кредит. Але по факту більшість банківських установ не вірять в благонадійність юнака. Питання: яким чином зміниться рівень відповідальності, наприклад, через 3 роки?

На відміну від банків деякі макрофінансові компанії не намагаються знайти відповідь на це питання, адже вони відразу пропонують кредит готівкою з 18 років для вирішення різних питань:

  • Навчання
  • Медичне лікування
  • Особистий розвиток – відвідування лекцій та семінарів
  • Підприємницька діяльність

На сайті
UACredit
можна отримати займ без довідки про доходи. Для цього треба звертатися не в банк, а в МФО. При цьому не треба враховувати регіон чи розташування пункту компанії в місті, адже кредит з 18 років можна отримати в онлайн режимі.

Розглянемо детальніше процедуру отримання кредиту з 18 років на сайті UACredit:

1) Ознайомлення з умовами компаній, які представлені на сайті.

2) Вибір декількох МФО за інтересуючи ми параметрами.

3) Автоматичний перехід на сайт кредитуючої компанії.

4) Детальне вивчення умов по кредиту.

5) Заповнення однієї або декількох заявок на кредит з 18 років у Львові.

6) Отримання грошей на картку, готівкою у пункті компанії або кур’єром.

Звичайно, якщо мова йде про основний параметр у вигляді віку – 18 років – то ж і звертати увагу вперш за все потрібно на мінімальний вік позичальника, яки приймає компанія. Навіть якщо ефективна ставка іншої компанії виявиться більш привабливою, зголоситися прийдеться на умови більш лояльної до віку компанії.

Цікавий факт, отримати кредит з 18 років без довідки про доходи хлопцю набагато складніше, ніж дівчині. По-перше, дівчини більш відповідальніші у фінансових справах, по-друге, їх не мають призивати служити в армії, тому вони будуть справно виплачувати займ.

Важливе зауваження: не вдавайтеся до кредиту в юному віці без гострої потреби. Але й пам’ятайте, що позичальники будь-якого віку мають рівні обов’язки, а також і права. Тому не зволікайте проінформувати свого кредитора в разі неспроможності виплатити борг завчасно. Адже можна отримати відстрочку від сплати грошей або реструктуризацію боргу.