Чому кредит на карту без дзвінків — це зручно

21.02.2019

Інколи у житті людини трапляються ситуації, для вирішення котрих потрібно швидко отримати фінансову допомогу. Однак немає сенсу звертатися до банків – оформлення кредиту вимагає багато часу та зусиль. У такі моменти у нагоді стають мікрофінансові організації та можливості, що вони надають. Наприклад, швидкий кредит без дзвінків оператора та надання зайвих документів можна отримати за лічені хвилини.

кредит онлайн без дзвінків в Україні

Чому організації видають позики цілодобово 24/7

Після того, як потенційний позичальник приймає рішення взяти кредит та дізнається про умови видачі коштів, у нього виникає логічне питання щодо того, чому МФО оформлюють позики саме так, чим вигідні цілодобові позики та низькі запити до клієнтів. Є декілька речей, що це пояснюють:

  • сучасні мікрофінансові організації намагаються привернути увагу якомога більшої кількості людей, а цьому сприяє лояльність та низькі вимоги;
  • кредитори зацікавлені у повторному зверненні клієнтів;
  • велика кількість різноманітних організацій призводить до жорсткої конкуренції;
  • мікрокредитні заклади обробляють дані за допомогою сучасних програм, котрі значно прискорюють процес та не потребують активної участі операторів.

Які МФО оформляють позику на карту без дзвінків оператора

Зараз усі організації намагаються крокувати у ногу з часом та підтримувати різноманітні тенденції. Фінансовий ринок не став виключенням. Задля підвищення конкурентоспроможності компанії знижують рівень вимог до клієнтів, вводять програми лояльності та створюють акції. Можливість взяти кредит на карту без дзвінків оператора відноситься саме до таких пропозицій, котрі направлені на залучення нових позичальників.

Основною причиною популярності такої послуги є те, що довгі розмови можуть ускладнити життя клієнта та поставити його у незручне становище. Дізнатися, які МФО пропонують позики без дзвінків, допоможе сервіс Леді-Гроші. Достатньо буде лише уважно продивитися порівняння компаній, представлене на сайті та обрати саме ту, що відповідає потребам клієнта.

позика на карту без дзвінків оператора в Україні

Як оформити мікропозику без питань оператора

МФО видають відносно невеликі суми під високий процент на короткий термін, тож ризик втрати коштів значно зменшується. Але мікрокредитори все ж намагаються уникнути неприємних ситуацій, тож у деяких випадках оператор може передзвонити. Такі ситуації виникають, коли програма не може обробити дані. Аби уникнути зайвих прикростей, потрібно слідувати простим правилам:

  • інформація про позичальника має бути повною та достовірною;
  • анкету слід заповнювати чесно;
  • треба бути уважним при внесенні даних та перевірити їх перед відправкою;
  • ні в якому разі не потрібно намагатися ошукати кредитора.

Які документи доведеться надати

Традиційні банки зазвичай вимагають від позичальників велику кількість різноманітних паперів та довідок, отримання яких інколи потребує деяких зайвих витрат, що не дуже зручно для людей, котрі хочуть отримати фінансову допомогу у борг. Але кредит можуть не схвалити навіть за наявності повного пакету документів.

Мікрокредитори ж відрізняються лояльністю до клієнтів, тож для того, аби отримати онлайн кредит без дзвінків потрібно мати тільки паспорт та індивідуальний податковий номер.

Однак, обов’язковою умовою є наявність громадянства України та реєстрації за місцем проживання.

Переваги кредиту без дзвінків оператора

Сьогодення вимагає від людей швидкості, мобільності та ефективності. На жаль, за таких умов дуже часто не вистачає часу на дійсно важливі речі. Тож багато компаній намагаються допомогти клієнтам та надати можливість раціоналізувати своє життя. Наприклад, мікрокредитори пропонують позичальникам отримати займ без дзвінка співробітника call-центру.

переваги позики на карту без дзвінків оператора

Такий спосіб кредитування має декілька вагомих переваг:

  • мінімальна кількість документів (паспорт громадянина України та номер платника податків);
  • швидкість (заявка обробляється за допомогою сучасних програм, що дозволяє зменшити процес кредитування до десяти хвилин);
  • грошову підтримку можна отримати цілодобово;
  • для отримання коштів потрібно мати тільки доступ в інтернет (потрібно бути готовим до введення спеціального коду для підтвердження того, що кошти отримує реальна людина, а не робот);
  • місто проживання клієнта не має великого значення(наприклад, можна, знаходячись у Дніпрі, отримати кошти через компанію, що зареєстрована в Києві);
  • відсутність недоречних дзвінків (допоможе уникнути незручних ситуацій).

Обрати кредитора допоможе сайт lady-groshi.com.ua, що пропонує перелік МФО та надає їх детальне порівняння за основними критеріями (максимальна сума, термін, відсоток, вимоги до позичальників).

Також можна дізнатися про наявність фізичних відділень у містах України.