Секрети МФО — як отримати кредит зі знижкою в Україні

17.05.2019

Послугами мікрофінансових організацій щодня користується численна армія українців, яким потрібно позичити гроші, найчастіше, невелику суму, на кілька днів.

Українці вважають за краще звертатися в МФО компанії, і цей вибір обумовлений низкою об’єктивних причин. Такі компанії дозволяють взяти кредит онлайн на свою карту, зазвичай 5000 — 10000 гривень, з спрощеною процедурою оформлення.

Проте, для України мікрокредитування — відносно нова практика, і для того, щоб підвищити рівень довіри людей, а також привернути увагу потенційних клієнтів, такі організації часто надають всілякі знижки, проводять акції, і дарують подарунки.

Знижки для нових клієнтів

Коли у мікрофінансової організації з’являється новий клієнт, її завдання — сподобатися йому і всіма силами утримати, продемонструвавши, що саме її умови — найкращі. Саме тому в деяких кредитних організаціях діє правило позики під 0% для нових клієнтів. В термін ознайомлення, тобто — перший місяць, клієнт, який взяв кредит на карту онлайн, знаходиться в привілейованому положенні і користується всіма благами МФО.

Бонуси постійним клієнтам

Якщо користуватися послугами однієї і тієї ж кредитної організації регулярно, можна отримати статус постійного клієнта, що відкриє доступ до максимально лояльних умов кредитування. У МФО поширені подарунки і бонуси тим, хто протягом певного часу «вірний» однієї організації. Так, не виключено, що кредитна компанія порадує вас в день вашого народження, або просто приємною знижкою на мікропозику без приводу, або надішле невеликий грошовий приз. Постійні клієнти можуть користуватися тими привілеями, які закриті для новачків. Так, наприклад, в компанії CreditPlus новий клієнт може взяти в борг суму до 5000 гривень, а при повторному зверненні ця сума зростає вже до 10 000.

Святкові акції

З метою утримання уваги аудиторії на послузі інтернет кредитування на банківську карту, МФО часто проводить акції, приводом може служити будь-яке свято, навіть вибори президента України. Наприклад, кредитор може провести голосування серед відвідувачів сайту, і надати приз тим, хто виграє в голосуванні. Демпінг в цьому випадку може бути колосальний — до -90% на кредит. Це обумовлено тим, що у свята активізуються всі мікрокредітной компанії, і змагаються між собою за право стати фаворитом клієнта.

Купони і промокоди

Промокод — це спосіб привернути увагу позичальника, надавши йому привабливу знижку. Отримати промокод можна на спеціалізованому сайті, або на сайті самої кредитної організації.