Чим займається компанія Simcord? Огляд діяльності української IT-компанії

27.08.2019

Компанія Simcord з’явилася у 2001 році з ідеї створення системи управління фінансовими активами.

Сьогодні вона використовує блокчейн-технології, щоб на їхній основі забезпечити ефективну взаємодію бізнес-структур та держави у сфері фінансів. Компанія також займається розробкою сайтів, систем інформаційної безпеки, мобільних та веб-додатків, і навіть пропонує правові консультації.

Говорячи про те, чим займається Сімкорд, не можна пройти повз систему Bitbon. Це створена компанією децентралізована інформаційна система на базі блокчейну. Основа системи – цілком новий спосіб використання й оцифровування активів. Вивчення та правильне використання її інструментів може значно полегшити користувачам ведення бізнес-діяльності.

Структура управління

Неважко помітити, що компанія піклується про комфорт і професійний ріст своїх працівників. Завдяки цьому вона збільшила штат до 180 кваліфікованих співробітників.

Суть корпоративної культури полягає в матричній структурі управління, завдяки якій компанія формує команди для потреб кожного окремого проекту. Така структура дає можливість грамотно координувати роботу і швидше реагувати на зміни.

Продукти й сервіси компанії

Компанія Simcord перебуває на перших позиціях технологічного прогресу, завжди досліджує і використовує новітні технології, що дає можливість її клієнтам отримувати чудові результати.

Один з основних напрямів діяльності — розробка блокчейн-протоколів, алгоритмів консенсусу, смарт-контрактів, а також інтеграція блокчейн-мереж в інформаційні системи.

Серед продуктів Компанії Simcord слід також назвати інструменти для обробки великих даних (Big Data), системи управління капіталом, апаратно-програмні комплекси для торгівлі на світових фінансових ринках.

Друга складова діяльності компанії — сервіси: організація систем інформаційної безпеки; юридичні консультації та консультації щодо впровадження технологій у бізнес; розробка систем для верифікації клієнтів, обробки їхніх даних та інші

Діяльність на міжнародному ринку

Майже 20-річний досвід компанії дає можливість їй працювати в інших країнах, залучати учасників з-за кордону і проводити брифінги для широкої аудиторії.
У вересні 2018 року відбувся традиційний щорічний захід Simcord Innovation Technologies, який відвідали 520 осіб з різних країн світу.

Також минулого року Сімкорд брала участь в економічному форумі «Харків — розвиток та інвестиції», де розповіла про потенціал розвитку високотехнологічного бізнесу в Україні.

Під час будь-яких заходів Simcord їхні учасники отримують можливість не тільки послухати представників компанії, але й отримати нові ділові контакти, обговорити цікаві ідеї.

Висновки

Simcord — це компанія, яка не чекає, коли настане майбутнє, а сама його створює. Вона досліджує можливості сучасних технологій і на їхній основі будує інновації. При цьому компанія не забуває і про людей — тих, з якими працює, і тих, для кого розвивається.