Чим професійні миючі засоби відрізняються від звичайних?

23.12.2019

Це одне з найбільших відомих українських підприємств, що випускає санітарно-гігієнічних продукцію, таку як: туалетний папір, рушники, столові серветки з чистої целюлози високої якості. Продукція виробляються на повністю автоматизованій лінії італійського виробника обладнання Perini. Також виробляються професійні миючі та чистячі засоби для різноманітних цілей (від миття посуду до чищення вагонів).

Кожна сучасна клінінгова компанія має в своєму арсеналі спеціальні засоби для прибирання. На ринку представлена ​​величезна кількість цих коштів, але професіонали вибирають Helper Prof. Хімія вітчизняного виробництва і підходить для вирішення проблем локально. Ідеально видалить забруднення навіть найвищого ступеня складності. Компанія omega-b.com.ua займається оптовими поставками засобів для прибирання будинку і в спеціальних установах: кафе, готелів, кухні ресторанів, офіси і т.п.

Перш за все професійні засоби відрізняються ефективністю. Грамотне використання дозволяє вивести навіть найскладніші забруднення. Саме тому багато хто воліє викликати клінінг. Така хімія дозволяє економити час і при цьому буде потрібно менше зусиль, щоб вивести в’їдаються забруднення.

Професійна хімія не нашкодити здоров’ю. Основні діючі інгредієнти в засобах для клінінгу — поверхнево-активні речовини. Вони набагато безпечніше у використанні. Принцип їх дії — знищити забруднення на біологічному рівні, а не на біохімічному. В основному хімія випускається у вигляді концентрату, тому розчин потрібно виготовляти самостійно.

Багато це вважають недоліком, але насправді це величезний плюс і економія, так як витрата виходить невеликий. Тому порівнювати однаковий обсяг профсредства і звичайного недоцільно. А про ефективність дії і говорити не варто.

При роботі завжди потрібно враховувати характер, ступінь забруднення і матеріал. Якщо все зробити правильно і дотримати правила роботи, то можна щадним чином вивести плями. Грамотно вибрані професійні миючі засоби без праці виведуть складні забруднення, але перед покупкою обов’язково потрібно проконсультуватися з представником компанії. Він підбере більш грубі кошти або навпаки щадні, щоб очищення було делікатним. Адже для різних поверхонь існують різні склади.

Дзвоніть нам за тел.: +38 (048) 729-63-10 або пишіть info@omega-b.com.ua, заходьте на сайт https://omega-b.com.ua/