Як вибрати комплект на виписку для новонародженного зимою та літом?

15.04.2020

Народилася маленька людина. Мама і тато готувалися до її появи на світ, облаштовували квартиру, купували речі першої необхідності. І ось настав момент, коли малюк покине стіни пологового будинку. Тут його вперше побачать бабусі і дідусі, тітки і дядьки.

Звичайно, батьки прагнуть купити комплект на виписку дивовижної краси. Щоб і рюшечки, і бантики, і стрічки. Але перше, про що повинні подумати батьки — комфорт малюка. Особливо це стосується якості набору і його сезонності. У чому забирати новонародженого з пологового будинку влітку, зимою або в міжсезоння? Це важливе питання, що вимагає детальної відповіді.

Виписка з пологового будинку влітку: вибираємо комплект

Матусі, особливо після народження первістка, стають панікершами. Їх головний страх — дитина замерзне. Але всім важливо пам’ятати — перегрів для малюка не менш небезпечний, ніж холод. Тому набір для виписки з роддому повинен відповідати погоді. На відміну від зими, коли холодно і при — 10 і при -25, влітку погода має величезне значення. День виписки може бути дуже спекотним, а може бути холодним, дощовим, вітряним. Це необхідно врахувати при виборі комплекту для малюка.

Одяг для новонароджених в роддом

Оптимальним буде набір, в який входить декілька речей. На сторінці https://kidbutik.ua/ua/nabory-dlya-novorozhdennyh/nabory-na-vypysku-dlya-novorozhdennyh/ можна купити набори з 10 речей. Вони стануть оптимальним вибором не тільки на виписку, а й обов’язково стануть в нагоді в перші місяці життя дитини.

З такого набору можна скласти комплекти на будь-яку погоду:

  • На спеку – льоля на запах, повзунки, царапки, чепчик;
  • У прохолодний день – комбінезон, шапочка, царапки;
  • У холодний вітряний день – льоля, повзунки, шапочка, царапки, пледік.

Останній варіант підходить також на ранню осінь або пізню весну. Якщо матуся ще недосвідчена і трохи панікує, їй завжди може допомогти підібрати потрібні речі з такого великого набору персонал пологового будинку.

Як одягнути дитину на виписку взимку

Виписка взимку може стати справжнім випробуванням для крихітної людини. Після теплої палати пологового відділення його виносять на величезний, чужий, холодний простір. Щоб поїздка до рідного дому не стала стресом для малюка, його потрібно правильно одягнути.

Обов’язково пам’ятати, що дитина буде на холоді всього декілька хвилин, поки щаслива мама продемонструє його рідним, передасть на руки ще більш щасливого тата. Невелика фотосесія, а потім в машину, яку відповідальний батько нагрів до стану сауни.

Тому потрібно продумати одяг малятка до дрібниць. Під низ досить буде кофтинки і повзунків https://kidbutik.ua/ua/tovary-dlya-novorozhdennyh/polzunky-raspashonky-dlya-novorozhdennyh/, царапок і шапки. На голову можна надіти більш теплий головний убір, тоді під низ обов’язково хусточку, яка так само входить в набір для новонародженого з 10 речей.

У холод обов’язково використовувати конверт. Краще якщо це буде модель, яку в теплій машині можна розгорнути або розстебнути, а при виході з авто знову закутати дитини. Якщо малюкові буде жарко весь шлях до будинку, а потім він розігрітий потрапить на холодну вулицю, це може закінчитися погано. Набір на виписку, а також теплу шапочку і конверт можна купити на сайті https://kidbutik.ua/.