Правила вибору квітів для ділового бізнес-партнера

11.08.2020

Вибір квітів в подарунок для ділового партнера завжди викликає складнощі, особливо якщо це чоловік. А відшукати гідну композицію в звичайному вуличному магазині — взагалі, нездоланна задача. Та не варто впадати у відчай. Знайти гарну композицію для бізнес партнера можна на сторінках каталогу flowers.ua. Асортимент компанії налічує тисячі різноманітних квіткових композицій на будь-який смак та гаманець. Тож, ви неодмінно знайдете щось гарне та оригінальне, як для коліжанки, так і для колеги, а також для боса.

Як обрати букет для бізнес партнера?

Коли справа доходить до вибору букета бізнес партнеру, варто враховувати декілька моментів. Подібна композиція повинна бути одночасно лаконічною та красномовною. Уникайте різнобарвних кольорів та вишуканих декоративних елементів. В даному випадку вони ні до чого. Так, наприклад, великою популярністю користуються квіткові композиції в коробці і в плетеному кошику «101 біла троянда» та «Урочисте вітання». Дані композиції мають у своєму складі квіти одного кольору та сорту, а також однотонні декоративні елементи. До більш доступних букетів можна віднести «7 червоних троянд» і «Прояв уваги», які стануть відмінним доповненням до основного подарунка. Обираючи квіти для ділового бізнес партнера, вкрай важливо не перейти межу формальностей. Тому, ніжні і романтичні композиції відразу повинні відійти на другий план. Замінити ніжність в букетах можна елегантністю і стриманістю. Радимо звернути увагу на наступні композиції: «Прекрасний комплімент», «Душевне Привітання» або «Професійне свято». Вони найкращим чином зможуть передати ті почуття, котрі ви намагаєтесь висловити своїм презентом. Якщо ж ви бажаєте знайти більш креативний букет, обов’язково зверніть увагу на таку квіткову композицію «Комп’ютер» — вона неодмінно припаде до душі усім офісним співробітникам.

Як зробити замовлення?

Кожен клієнт Flowers.ua може зробити замовлення на сайті або ж за номером телефону (067) 355-77-55. Менеджери компанії радо проконсультують вас у будь-який час дня і ночі. До того ж, на ваш вибір доступна велика кількість способів оплати, серед яких ви неодмінно знайдете найзручніший. Доставку квітів можна оформити безпосередньо в офіс або ж до місця проведення корпоративу чи іншого урочистого заходу. До кожної композиції можна додати вітальну листівку (з вашим особистим побажанням чи шаблонним). Головною метою Flowers.ua є створення святкового настрою для кожного клієнта, тому високий рівень якості послуг гарантовано.