Повнораціонний комбікорм для свиней від виробника

07.09.2020

Нині розведення та відгодівля свиней є дуже популярним видом бізнесу в Україні. У такому бізнесі важливо адекватно та правильно годувати тварин, щоб кінцевий продукт був якісним. Важливо, щоб поросята росли здоровими, не хворіли та паралельно стрімко набирали вагу. Для вигодовування тварин застосовують зерно та комбікорми. 

Що таке комбікорм?

Здебільшого, здоров’я поросят та кінцевий результат залежить саме від комбікорму. Комбікорм – це однорідна суміш очищених та подрібнених до необхідного стану різноманітних кормів, що мають науково обґрунтований склад, і які забезпечують організм тварин збалансованим харчуванням. У своєму складі комбікорм для свиней містить в основному до 12 інгредієнтів, серед яких:

  • зернові культури (їх найчастіше 2: або овес-пшениця, або ячмінь-кукурудза);
  • макуха та відходи з виробництва олії;
  • вітаміни, мінерали та інші корисні речовини, що необхідні для свиней;
  • кісткове (рибне) та люцернове (трав’яне) борошно;
  • соя і боби та інші. 

Правильно збалансований комбікорм для свиней забезпечує підвищення їх продуктивності на 30%, а також сприяє зміцненню імунітету та більш швидкому набору маси. 

Як обрати якісний комбікорм?

Важливо обрати якісну продукцію, аби забезпечити свиней збалансованим харчуванням. Нині багато де можна знайти підозріло дешевий корм. Але, як правило, він містить у собі неякісні продукти. В ході харчування таким кормом, свині можуть захворіти та дати неякісний кінцевий продукт, який може бути непридатним до вживання. Компанія AVA MARKET виготовляє якісні комбікорми для вигодовування сільськогосподарських тварин та пропонує широкий асортимент на продукцію. Компанія займається не тільки комбікормом для свиней, але й для:

  1. різних видів птиці;
  2. телят і корів;
  3. кролів.

AVA MARKET є перевіреною та надійною компанією, в якій можна придбати безпечний та якісний товар для тварин. У компанії працюють лише професіонали своєї справи, які чітко знають усі тонкощі виробництва продукції та роблять усе так, щоб товар неодмінно давав гарантований результат. Також інтернет-магазин працює за усіма сучасними стандартами сервісу: замовлення можна зробити в онлайн-режимі, а сплатити й отримати товар можна зручним для замовника способом.

Отже, важливо правильно обрати комбікорм для свиней, адже саме від нього залежить, яким буде кінцевий результат. Ознайомитися із більш детальною інформацією, а також оформити замовлення можна на сайті компанії AVA MARKET.