Цілодобово кредит в Дніпрі: як отримати і що для цього потрібно

23.09.2020

Кредит залишається одним з найпоширеніших форматів займу коштів, доступних звичайному українцю. Але отримати його у банку досить складно. Для цього на руках має бути довідка з офіційного місця роботи, підтвердження поручителів та інша супровідна документація, на збір якої потрібно багато часу. Якщо вам потрібен швидкий кредит у Дніпрі, компанія ШвидкоГроші дає можливість отримати мікропозику всього за 20 хвилин: https://sgroshi.com.ua/dnepropetrovsk/. У чому переваги такого кредиту та що потрібно для його отримання?

Особливості кредиту

На відміну від класичних банківських кредитів, подібний формат позики не передбачає застави та інших доказів платоспроможності позичальника. Все, що потрібно — це паспорт громадянина України та ідентифікаційний код. Заявку на отримання позики ви можете оформити навіть з телефону.

На сайті передбачена зручна форма оформлення кредиту, заповнивши яку ви відправляєте запит до компанії. Все, що вам необхідно зробити — це обрати суму, на яку ви бажаєте оформити позику (від 600 до 10000 грн.), та термін кредитування (від 3-х до 14-ти днів). З контактної інформації потрібне тільки ваше ім’я та контактний телефон, які зазначаються у відповідній вкладці.

Як оформити кредит

При першому зверненні до ШвидкоГроші позику можна отримати двома способами:

  1. Вам потрібно зареєструватися на сайті компанії, залишити заявку та зачекати її схвалення. Потім треба вибрати відділення, в якому вам зручно отримати гроші, та відвідати його у зручний для вас час. При собі треба мати оригінали паспорту та коду. У відділенні ви отримаєте гроші відразу після оформлення договору. Ви самі обираєте спосіб отримання грошей – готівкою чи на карту.
  2. Ви можете оминути етап реєстрації на сайті та оформлення онлайн заявки й одразу прийти до відділення. На процедуру оформлення позики без реєстрації на сайті знадобиться більше часу.

Наскільки надійна фінансова установа?

ШвидкоГроші — це офіційна компанія, яка зареєстрована Державною комісією з регулювання ринків фінансових послуг України. Вона здійснює свою діяльність на основі офіційної ліцензії фінансової установи, виданої Національною комісією з фінансових послуг, вже понад 9 років.

Переваги online кредитування

  • зручність – дистанційне оформлення заявки на кредит в будь-який зручний час;
  • оперативність збору документів – на заповнення анкети та затвердження отримання позики потрібно декілька хвилин;
  • одна з найнижчих відсоткових ставок – вона залежить від суми позики;
  • доступне розташування – велика кількість стаціонарних відділень в різних районах міста, в яких можна безпосередньо отримати готівку;
  • чесна політика – кредит не передбачає прихованих комісій та додаткових платежів;
  • економія – якщо у вас з’явилася можливість погасити кредит раніше зазначеного в договорі терміну, кінцевий відсоток буде перерахований.

Якщо ви не впевнені, що зможете вчасно закрити кредит, ви можете продовжити договір. При цьому вам потрібно буде погасити заборгованість тільки за той термін, на який ви брали позику спочатку.

У разі виникнення питань звертайтеся до менеджерів. Це можна зробити за одним з телефонів, вказаних на сайті. Консультанти нададуть більш повну інформацію про особливості кредитування. Зверніть увагу, що на кінцеве прийняття рішення щодо отримання кредиту впливає кредитна історія позичальника.