Робота в Польщі. ВіВорк — професійна допомога в працевлаштуванні

28.09.2020

Щоб робота в Польщі приносила задоволення, а не розчарування, рекомендується не покладатися на удачу й випадок, а дуже ретельно підійти до вибору роботодавця. Більш того, не слід намагатися шукати роботу самостійно. Є великий ризик наштовхнутися на шахраїв й залишитися ні з чим в чужій країні.

Особливо акуратно діяти потрібно тим, хто шукає робота в польщі для жінок, так як саме дівчата найчастіше стають жертвами аферистів.

Про те, як працевлаштуватися в Польщі, куди й до кого звертатися за допомогою — піде мова нижче.

Гарантоване працевлаштування в Польщі для дівчат

Ви сучасна, активна й цілеспрямована молода леді або навчена життям дама бажаєте отримувати гідну заробітну плату та бути у тренді? Тоді, безумовно, варто поїхати на заробітки в Європу.

У той же час, сьогодні в Україні працює чудова організація з працевлаштування в Польщі і Чехії — «ВіВорк».

Компанія пропонує повний комплекс послуг:

  1. Підбір вакансії.
  2. Надання робочих місць для дівчат в Польщі від надійних перевірених роками компаній.
  3. Оформлення документів, складання резюме.
  4. Допомога в отриманні закордонного паспорта, страховки.
  5. Консультації по телефону, Телеграм, Вайбер.
  6. Супровід після початку роботи.

Можна влаштуватися працювати: на ферму, в теплиці, на фабрику, підприємства, в обслуговуючі галузі й так далі.

Досвідчені менеджери ВіВорк допоможуть підібрати дівчатам й жінкам найоптимальніший та надійний високооплачуваний варіант роботи під конкретний смак та перевагу.

Наші переваги

Звертаючись до нас, більшість дівчат й жінок залишаються задоволені отриманою роботою в Польщі та відзначають ряд плюсів компанії ВіВорк:

  1. Чудовий сервіс. Чуйні, кваліфіковані й доброзичливі консультанти завжди прийдуть на допомогу клієнту в рішенні будь-яких питань, пов’язаних з працевлаштуванням в Польщі.
  2. Великий вибір вакансій. Каталог включає в себе більше 1000 вигідних пропозицій, при цьому база постійно поповнюється вигідними новинками.
  3. Оптимальні ціни. Вартість послуг набагато менше, ніж середній цінник на ринку, й становить близько 750 гривень. А дію знижок та спеціальних пропозицій робить співпрацю ще більш вигідним та приємним.
  4. Офіційне працевлаштування. Ми повністю дотримуємося законодавства Європи й України. У нас є усі необхідні ліцензії, договірні документи та сертифікати.
  5. Зручне розташування офісу. Львів, вул. Героeв УПА, 73. Також наші філіали є практично у всіх обласних центрах України.

«Ві Ворк» — це «знак якості» на українському ринку послуг з працевлаштування в Європі. Бездоганна репутація компанії, довіра тисячі клієнтів, безліч позитивних відгуків в мережі — роблять нас безсумнівним лідером на ринку.

Працевлаштування в Польщі — з чого почати?

Необхідно виконати ряд етапів:

  1. Вибрати потрібний варіант вакансії в каталозі на сайті wework.in.ua.
  2. Залишити заявку.
  3. Прийняти дзвінок від нашого оператора, уточнити деталі заявки, ствердно відповісти на запит.
  4. Розпочати оформлення документів.
  5. Відкрити візу.
  6. Поїхати на місце нової роботи.

Після надання послуги клієнт може завжди звертатися до нас за додатковою інформацією. Досвідчені фахівці із задоволенням дадуть вичерпні відповіді й допоможуть вирішити всі виниклі питання.