Мотоцикли Voge — достойні конкуренти відомим світовим брендам

26.10.2020

Сьогодні ми стоїмо на порозі стрімкого становлення китайських продуктів на світових ринках. Якщо ще недавно важко було уявити, що товари з Піднебесної відзначатимуться видатними якостями, то сьогодні це вже реальність. Лінійка мотоциклів Voge від відомого китайського виробника Loncin – підтвердження цьому. Їх відмінна риса – радикально новий підхід як до дизайну, так і до технічного наповнення.

Модельний ряд

Loncin виходить на європейський ринок з цікавим модельним рядом:

  1. Voge 500 DS – стильний турист з нотками ендуро. Створений для комфортних подорожей на далекі та близькі відстані. В цьому мотоциклі продумано все: роздільні сидіння, додатковий захист рами та пластику, покращене скло вітрозахисту, дуги захисту й додатковий обвіс. Головна відмінність – кофр, котрий дозволяє вмістити всі необхідні речі для подорожі.
  2. Voge 500R – нейкед за всіма канонами жанру. Перша модель в лінійці 500-кубових мотоциклів. Двигун виробляє 43 к. с. потужності при масі 198 кг.
  3. Voge 300RR – малокубатурний спортбайк для міста. Пристосований для міської та спортивної їзди. Потужність мотору (тип Kawasaki KLX) – 292,4 см3. Видає 29 к. с., може розвивати швидкість до 135 км/год. Байк поєднує в собі відмінні технічні характеристики та яскравий дизайн.
  4. Voge 300R – класичний мотоцикл, який припаде до смаку багатьом новачкам. Цей легкий байк з невеликими габаритами та відмінною керованістю дозволить комфортно пересуватися вулицями міста. Оснащений таким же мотором, як і модель 300RR.
  5. Voge 300AC – стріт з класичними рисами. Володіє хорошою прохідністю завдяки 17-дюймовим колесам. Оснащений 4-тактним двигуном. Може розвивати максимальну швидкість до 150 км/год.

Кожна з представлених моделей варта уваги на тільки новачків, але й досвідчених рейдерів.

Секрет популярності

Компанія Loncin, власник бренду Voge, з 2007 року веде тісну співпрацю з BMW Motorrad і є виробником двигунів для баварської техніки. У 2019 р. китайська фірма також уклала стратегічну угоду з італійським виробником MV Agusta, з яким ведеться спільна робота над створенням модельної лінійки Voge. Подібні зв’язки однозначно вказують на серйозний настрій Loncin щодо своєї продукції. Популярність мотоциклів бренду пояснюють наступні факти:

  1. Концерн Loncin не скупиться на якісні та багатьом відомі комплектуючі. Моделі оснащуються підвісками KYB, гальмами Nissin, електрикою та системами ABS Bosch і гумою Pirelli.
  2. Байки мають достойний зовнішній вигляд. Окремо варто відзначити роботу дизайнерів Voge, які змогли пересилити маркетологів і переконати їх у необхідності збереження світлодіодної оптики на всіх моделях. Світло, що не властиво для китайських мотоциклів, забезпечить відмінну видимість в темну пору доби чи в похмуру погоду.
  3. Вартість китайської мототехніки майже в 3-4 рази дешевше японських і європейських аналогів. Проте це не той випадок, коли ціна прямо пропорційна якості.
  4. Транспортні засоби обладнані двигунами, які споживають мінімальну кількість палива, при цьому видають максимальну потужність.

Мотоцикли Voge – якраз той випадок, коли дизайн підтримується функціональністю. Це саме можна сказати й про приладові панелі. На всіх моделях вони приємно доповнюють загальний дизайн, не на шкоду функціональності.

Мотоцикли Voge в Україні

Різні моделі Voge вже доступні для придбання в мотосалонах. Є можливість відвідати відкриті тест-драйви. Також можна знайти повну інформацію про нові мотоцикли на сайті офіційного імпортера. В карточках товарів детально описано основні характеристики та можливості конкретної моделі. Тут представлені фото та відеопрезентації.

Мототранспорт з Піднебесної маневрений і зручний в управлінні. Це дозволяє пересуватися по місту, трасі та бездоріжжю. Він обладнаний м’якою гідропідвіскою, тому добре справляється з нерівними покриттями, котрі в Україні – не рідкість.