Підвищення лактації за допомогою чаю

13.11.2020

У сучасному світі кожній мамі новонародженої дитини край важливо вигодовувати її своїм грудним молоком. Але, на жаль, це не завжди, та не в кожної годуючої мами виходить. Часто в жінок може спостерігатись таке явище, як гіпогалактія – недостатнє вироблення молока в молочних залозах жінки. Але, вагітним та жінкам, котрі вже зіткнулись із цим станом, не варто панікувати, адже є можливість запобігти виникненню та боротися вже з існуючою проблемою. Методів подолання цього стану нині існує дуже багато. Та найпопулярнішим із них вважаються чаї для лактаціїщо направлені на стимуляцію вироблення грудного молока.

Про чай для лактації

Вживання спеціального напою дійсно являється популярним, ефективним та цілком безпечним для здоров’я мами та малюка, методом для підвищення продуктивності годування. Напевно, кожна мама хоч раз в житті чула про бренд HiPP, що виробляє високоякісну продукцію як для вагітних, так і для дітей. Чай виготовляється з натуральних продуктів, серед яких є екстракт меліси, кропиви, анісу, фенхелю та кмину, які допомагають подолати проблему та покращують самопочуття. Інтернет-магазин Shop Hipp представляє до уваги клієнтів товари даного бренду, серед яких абсолютно кожен зможе знайти підходящий для себе варіант. Окрім чаю, арсеналі є:

  • різноманітні молочні суміші для дітей різного віку (для новонароджених та для подальшого вигодовування);
  • дитячі каші та пюре;
  • дитячі органічні макарони та пластівці для прикорму
  • дитячі органічні снеки (печиво, фруктово-злакові батончики та рисові хлібці);
  • напої (чаї, соки, вода);
  • товари для догляду за шкірою (для майбутніх мам та малюків) та сонцезахисні засоби;
  • аксесуари (слинявчики, ложечки, контейнери для їжі) та інше.

Про магазин та його особливості 

Компанія shop.hipp.ua знаходиться на ринку багато років. За весь час вона встигла завоювати увагу та довіру клієнтів, а також значно розширити асортимент та можливості свого магазину. HiPP регулярно проводить знижки та акційні програми, щоб радувати споживачів компанії приємними цінами та бонусами.

Клієнт може повернути товар, якщо він неналежної якості, чи взагалі не відповідає замовленню. Доставка замовлень звершується або кур’єром за адресою, або Новою поштою. Спосіб оплати замовник обирає самостійно (готівкою/онлайн за допомогою банківської картки).

Ознайомитись із детальнішою інформацією, а також оформити замовлення можна на сайті компанії.