Де придбати кращу насінневу картоплю на посадку

25.11.2020

Картопля – є найпопулярнішим продуктом харчування, без якого не обходяться на жодній кухні. Вона має високу харчову цінність, в складі є багато корисних макро та мікроелементів. Всі, хто має земельну ділянку чи дачу, намагається посадити картоплю, щоб осінню зібрати власний урожай, якого вистачить на всю зиму. Для того, щоб отримати хороший урожай важливо не тільки правильно піддобрити грунт, має значення вибір насіння картоплі. Більш детально про це можна дізнатись на сторінці https://agrohelp.com.ua/.

Особливості вибору насіння картоплі

Вибираючи насіння картоплі важливо звернути увагу на:

  • кліматичну зону, в якій вона буде вирощуватись (від цього залежить сорт: ранній, середній або пізній);
  • тип грунту (деякі сорти приносять гарний урожай на пісковині, інші – на глинистому добре зволоженому грунті);
  • стійкість сорту до хвороб, гнилі, розвитку грибка, впливу паразитів;
  • стійкість до впливу несприятливих погодних умов;
  • смакові якості сорту;
  • розміри картоплин (краще, якщо вони не будуть важити більше 90-100 грам);
  • показники урожайності;
  • вимоги до висадки та догляду в період вирощування;
  • наявність у продавця сертифікатів якості.

Всі ці моменти надзвичайно важливі та мають прямий вплив на рівень урожайності. Проте на кількість зібраного осінню урожаю впливають і інші фактори, зокрема, кількість та частота опадів, хімічний склад грунту,особливості догляду, обробка від паразитів. Проте якість насіння – головна умова хорошого урожаю.

Де купити якісне насіння картоплі

Якщо ви збираєтесь придбати насіння картоплі, проте не можете визначитись з сортом, який найкращим чином підійде для вирощування в у вашій місцевості, зверніться у компанію «Аgrohelp». Спеціалісти нададуть грамотну консультацію та вичерпну інформацію про всі сорти насіння, яке вас зацікавило, допоможуть підібрати варіант, який найбільше підійде з огляду на кліматичні особливості регіону.

На офіційному сайті інтернет магазину компанії «Насіння expert» ви можете самостійно вибрати сорт, кількість насіння та зробити замовлення з доставкою у будь-який куточок країни. В магазині все насіння можна придбати оптом та вроздріб, ціни приємно здивують. Доставка виконується максимально швидко не залежно від того, який розмір замовлення. Якщо вам потрібна детальна інформація щодо особливостей вирощування того чи іншого сорту, поспілкуйтесь з менеджерами в телефонному режимі, вони детально усе пояснять.