Premium UKRSIBBANK — преміальне обслуговування та безліч можливостей

04.12.2020

Кожна успішна людина, незалежно від роду діяльності та соціального статусу, хоче користуватися якісними фінансовими послугами, що дозволять мати максимальні можливості в житті та бізнесі. Продукти Premium UKRSIBBANK від одного з найбільших банків України з європейським капіталом гарантують високий рівень обслуговування та надають безліч привілеїв.

Bat3l6y_kU-hbUGJVCXOJJlPbTrEiNHbEDmkltvSlFf_RqUYYxPAGEF0lsmzS71f8An8t2Kx4AjzNeSzWrg4AEeLQ7TEat5bO3BEz20yKREpjGe91v0-U9Vy-Zz7JWA4qVJVvKSx

На офіційному сайті «Укрсиббанк» за посиланням https://premium.ukrsibbank.com або за номером 729 можна ознайомитися з подробицями програми та подати заявку на долучення. Розглянемо можливості для клієнтів, які користуються пакетом послуг «Преміум UKRSIBBANK».

Привілеї платіжних систем VISA та Mastercard від Premium UKRSIBBANK

Власники кредитних і дебетових карток мають масу спеціальних пропозицій від найбільших світових компаній у різних сферах діяльності (краса та здоров’я, кафе, ресторани, туризм, шопінг), що дозволяють максимально економити на продуктах і послугах.

Постійно нараховуються спеціальні платіжні бонуси, які можна витратити на покупки в Україні та за кордоном. Преміум банківська карта «Укрсиббанку» дає можливість знімати готівку в будь-якій валюті, платити за товари та послуги через термінали з мінімальними комісіями.

Індивідуальний підхід до кожного клієнта: перелік переваг

  • Особливе обслуговування в усіх банківських відділеннях на території України. Це окремі зони очікування, комунікація з персональним менеджером, безкоштовний Wi-Fi, чай або кава.
  • Окрема лінія служби підтримки. За її допомогою можна оперативно розв’язувати питання будь-якого характеру (перевірка стану рахунків, блокування та розблокування карток, перекази коштів, відкриття кредитів і депозитів).
  • Консьєрж-сервіс. Ця послуга дозволяє оперативно виконувати доручення клієнта, серед яких замовлення таксі, пошук і бронювання квитків, підбір готелів за кордоном, замовлення турів, придбання товарів і послуг по всьому світу. Доступна вона у форматі 24/7.

Безліч можливостей для тих, хто їде за кордон

Наявність преміального статусу полегшує життя в комерційних і туристичних подорожах.

  • Доступ у лаунж-зони найбільших аеропортів світу абсолютно безкоштовний.
  • Істотні знижки на товари в MyDutyFree, котрі іноді досягають 15–20%.
  • Страхування багажу в аеропортах і готелях на максимально вигідних умовах.
  • Значний вибір валютних карток для зняття готівки у банкоматах світу.
  • Окремий коридор проходження паспортного контролю в аеропорту Борисполя.
  • Цілодобова підтримка в будь-якій країні світу, оперативне усунення проблем.

Premium UKRSIBBANK — це фінансові послуги найвищого класу. Преміальні картки допомагають у веденні бізнесу та розв’язанні особистих питань вдома та за кордоном. Спробуйте та переконайтесь особисто!