Сталеві будівлі для бізнесу

10.12.2020

Швидкомонтовані сталеві будівлі – це вид конструкцій, які дозволяють на протязі короткого часу отримати повноцінні приміщення для виробничих цілей. Незважаючи на те, що в сторону цих будівель сказано багато негативу, їх активно використовують по всьому світу, адже негативні характеристики отримали лише конструкції з неякісних матеріалів. Якщо вам потрібні якісні швидкомонтовані будівлі, виконані з відбірного матеріалу, зверніться на офіційний сайт компанії LLENTAB за посиланням https://www.llentab.ua/stalevi-budivli/.

Особливості сталевих будівель

Головною особливістю та перевагою таких будівель є висока швидкість їх будівництва, завдяки чому вже на протязі декількох днів вони готові до використання в вибраних цілях. Крім оперативності монтажу такі конструкції мають значні переваги:

  • мобільність, можливість швидкого демонтажу для перевезення в інше місце;
  • швидкість створенні проекту під індивідуальні потреби бізнесу;
  • можливість використання на протязі року незалежно від температури повітря та погодних умов;
  • підходить легкий фундамент будь-якого типу;
  • високий рівень пожежної безпеки;
  • надійність, стійкість до несприятливих умов навколишнього середовища, сейсмічної активності з оцінкою до 9 балів.

Такі переваги роблять використання сталевих конструкцій доволі популярним на різних підприємствах в різних цілях, наприклад, зберігання товару та навіть його виготовлення. Варто зауважити, що вони будуть мати такі переваги лише у випадку грамотного вибору виробника, гарантія якості залежить від авторитетності компанії.

Використання сталевих конструкцій

Будівлі із сталі широко використовуються:

  • в сільському господарстві для зберігання зерна, овочів, фруктів, комбікормів, в якості тваринних ферм, складів, ангарів для техніки;
  •  в якості цехів та виробничих приміщень;
  • для СТО, автомийок, автомобільних салонів;
  • для будівництва торгово-розважальних закладів, виставочних павільйонів;
  • в якості логістичних та складських комплексів.

Сфери використання стальних конструкцій з кожним роком розширюються, покращуються технології будівництва, удосконалюються матеріали. Разом з регулярним покращенням якості їх популярність також постійно росте в геометричній прогресії. Власники бізнесу, які встигли оцінити переваги таких будівель впевнені в раціональності вкладення коштів в їх будівництво.

Енергоефективність сталевих конструкцій

Одне із перших питань, які цікавлять замовників, є енергоефективність сталевих будівель. Така цікавість цілком зрозуміла, адже в зимовий період витрати на опалення складських та виробничих приміщень доволі великі.

Під час виготовлення та монтажу конструкцій враховуються цілі їх використання. Відповідно до цього вирішуються питання щодо необхідності утеплення, проведення комунікацій, метод опалення чи охолодження. Якщо всі ці питання вирішити на етапі планування, будівлі будуть максимально енергоефективними та потребуватимуть мінімальних вкладень на їх обслуговування.