Кросівки для дівчат — комфортно та стильно завжди і всюди

10.02.2021

Зручність понад усе! Певно, саме так думали про взуття творці перших кросівок у світі. І це не дивно, адже кросівки по праву вважаються одним із найпопулярніших і найкомфортніших видів взуття. Кросівки для дівчат завжди відрізняються різноманіттям дизайнів, форм та моделей. І цей факт часто спричиняє масу питань: обрати яскраві та привабливі чи класичні в базовому кольорі? Саме тому ми підготували для вас топ-4 моделі від світових виробників. Вони без сумнівів сподобаються вам і пасуватимуть до будь-якого образу в гардеробу.

  1. Відкриває наш топ надзвичайно стильна пара від американського бренду GUESS. У ній гармонійно поєдналися білий, бежевий, золотистий і рожевий кольори. А декор, реалізований за допомогою золотистих вставок та з глітером, деталей із кристалами й логотипу, виглядає сучасно та трендово. Ми впевнені, що кожна леді мріє про таку універсальну модель.
  2. На черзі німецький бренд HUGO. Білі шкіряні снікери чи червоні замшеві хайтопи — що б обрали ви? Насправді, ідеально, коли у взуттєву гардеробі є обидва варіанти. Хайтопи мають зносостійку та нековзку гуму, яка забезпечує хороше зчеплення з поверхнею. А снікери — відмінний варіант на кожен день. Тут уже вам між ними визначатися, а ми придбали б обидві пари.
  3. Ще одна пара, яка точно повинна бути у вашій колекції — класична модель чорного кольору від мультикультурного бренду SuperDry. Тут зручність насамперед полягає у відсутності шнурків, замість них — липучки. Декор включає в себе комбінацію матеріалів, контрастний задник та лого. Ця модель приваблює своїми простотою та практичністю, адже її можна носити з будь-яким луком у будь-якому стилі.
  4. А на фінал ми залишили легендарний італійський бренд Baldinini. З широкого асортименту ми виділили одну неперевершену пару шкіряних кросівок. У цій моделі білий, бежевий, коричневий та золотистий кольори поєдналися у повній гармонії. Серед натуральних матеріалів шкіра, замша і текстиль забезпечують максимальний комфорт. А логотип збоку на підошві і на язичку виглядають яскраво та привертають увагу.

Тепер ви знаєте, що треба обирати серед взуття, щоб завжди бути в тренді. Проте залишилося ще одне чи не найважливіше питання, де придбати оригінальне брендове взуття. Що ж, поділимося з вами нашим секретом — в інтернет-магазині ULTRASHOP ви можете купити автентичну продукцію від знаменитих виробників. Всі товари мають гарантію якості, а ще на сайті ultra-shop.com/ua завжди є безмежне море вигідних пропозицій. Не баріться, а скоріш переходьте за посиланням і отримуйте задоволення від шопінгу із Ультрашоп.