Ресторан Split у Львові — унікальне поєднання класики та сучасності

19.03.2021

Нині питання про те, де смачно поїсти є як ніколи актуальним. Кожен шукає для себе певне місце із затишною атмосферою та смачною їжею. На жаль, майже всі заклади не відрізняються чимось оригінальним. А дарма, адже креативність та унікальність приваблює клієнтів як магніт.

Який заклад слід відвідати у Львові

Львів приваблює своєю колоритністю та особливою атмосферою. Ресторан Split https://www.split.lviv.ua/restaurant/about-restaurant.html, котрий розташувався в самому центрі міста, здатен дивувати відвідувачів вишуканим поєднанням смаків Сходу та стародавнього європейського міста. Основними відмінностями закладу є запровадження технологічних інновацій, що дають змогу приготувати вишукані страви:

  • димсами, момо та гедзе що здатні заполонити серце кожного;
  • тепан-які (спосіб приготування страви, при якому кухар готує страву при відвідувачах, та одразу подає її);
  • робата-гриль (ефективний представник грилю, здатний створювати соковиті страви);
  • спеціальні плити WOK, та багато іншого.

Відвідувачу зовсім нема за що непокоїтись, оскільки кухарі використовують виключно свіжі продукти при приготуванні тих чи інших страв.

Тут працює команда справжніх професіоналів з багаторічним досвідом. Персонал привітний, та понад усе дбає про комфорт відвідувачів. Саме тому заклад відрізняється ще й високим рівнем обслуговування. Кожен працівник знає іноземну мову, що дає змогу надавати послуги туристам. Також ресторан забезпечений усіма необхідними умовами задля комфортного проведення часу.

Особливості ресторану

Ресторан існує вже багато років, та має дуже довгу та цікаву історію. За весь період діяльності заклад ніколи не стояв на місці, а постійно розвивався та займався вдосконаленням усіх робочих процесів. Саме це й призвело нинішній Split до такої неймовірної популярності серед суспільства. Атмосфера містить у собі поєднання класики та сучасності. Величезна кількість відвідувачів запевняє, що ресторан здатен пробуджувати всі органи почуттів, а унікальні смаки страви здатні подарувати неймовірну насолоду від процесу їжі.

Ознайомитися з біль детальною інформацією щодо особливостей закладу та меню можна на сайті ресторану Split у Львові.