Смачні суші за унікальними рецептами у Вінниці

19.03.2021

Нині абсолютно кожна людина любить поласувати суші. Вони являють собою японську традиційну страву, у склад якої входить рис, норі (їстівні водорості) та морепродукти. Зараз існує безліч варіацій приготування суші. Є м’ясні страви, овочеві, без риби, та багато інших. Суші є делікатесом, тож новачкам варто спершу дізнатись, як правильно їсти суші. Японці їдять усе паличками, тож рол потрібно взяти двома паличками, мокнути в соєвий соус (довго тримати не слід, оскільки рис може розмокнути, та виріб розвалиться), та насолоджуватися надзвичайним поєднанням смаків.

Де скуштувати смачні суші

Ні для кого не секрет, що при приготуванні суші важливо використовувати лише свіжі інгредієнти. Адже, скуштувавши страву, приготовлену із зіпсованих продуктів, можна відчути нездужання та навіть отруєння. Тож, до вибору закладу слід ставитись із неабиякою відповідальністю. Компанія Smaki-Maki спеціалізується на приготуванні високоякісних суші вінниця виключно зі свіжих продуктів. Компанія славиться виробленням суші за унікальними рецептурами. Саме завдяки цьому роли здатні підкорити серце кожного. Кухарі не заощаджують, та додають у страви багато начинки, що допомагає людині відчути вишуканий смак, та сповна насолодитися процесом їжі. У меню також є й інші страви, серед яких:

  • піца на будь-який смак (сирні, м’ясні, вегетаріанські, нестандартні тощо);
  • місо-супи (з морепродуктами, з тофу, з куркою);
  • салати;
  • авторські десерти (солодкі роли та банан у темпурі);
  • напої в асортименті, та різні додатки до страв.

Клієнтові зовсім нема за що перейматись, оскільки компанія забезпечує високу якість абсолютно всіх страв.

Про компанію

Smaki-Maki є лідером із доставки суші та піци з 2015 року. За весь час діяльності компанія постійно розвивалась та вдосконалювала всі робочі процеси. Саме завдяки цьому команді вдалося завоювати увагу та довіру клієнтів. Тут регулярно проводяться акції та знижки, завдяки яким покупець може придбати смачну страву за вигідною ціною. Доставка замовлення відбувається протягом 29 хвилин.

Ознайомитися з більш детальною інформацією, та перейти до меню можна на сайті компанії.