Де замовити найсмачніші суші в Тернополі

20.03.2021

Суші вже давно вважаються однією з найпопулярніших та найсмачніших страв. Ними можна насолодитися самостійно, пригостити друзів, влаштувати романтичний вечір. Завдяки різноманітності сучасних варіацій, набриднути вони навряд чи можуть – а ресторан Смакі-Макі пропонує спробувати різноманітні суші Тернопіль по доступним цінам.

Ця страва ідеально поєднує класичний японський колорит з американськими та європейськими традиціями. Саме в цьому ресторані ви можете ознайомитись з найкращими результатами експериментів світових кухарів.

Які суші можна спробувати в ресторані

В основі меню лежать класичні сусі —  нігірі та гункани. Ці невеличкі шматочки рису зі смачною та корисною начинкою виглядають елегантно та мінімалістично, а також є дуже ситними. В них може входити соковита червона риба, вугор, креветки, водорості, або омлет.

Звісно, не можна не згадати і про роли – ресторан пропонує спробувати широкий асортимент різних варіантів цієї страви. Серед них кожен зможе обрати свій ідеальний смак: ніжні шматочки лосося, річковий вугор з соусом унагі, креветки, мідії, тунець. Є в меню і роли з соковитою овочевою чи ніжною сирною начинкою, які прийдуться до душі веганам та вегетаріанцям. Також можна замовити один з духмяних гарячих ролів.

Апетитні шматочки суші сподобаються навіть тим, хто сидить на дієті чи бажає підтримувати здоровий спосіб життя, адже всі інгредієнти є свіжими і корисними.

Чому варто замовити суші саме в Смакі-Макі

Команда ресторану турбується про клієнтів та прагне забезпечити їм найкращий сервіс. Завдяки цьому Смакі-Макі має таку високу репутацію та численні позитивні відгуки. Кожен відвідувач, спробувавши страви з ресторану, обов’язково захоче повернутися, адже:

  • швидка доставка дозволить вчасно отримати бажану страву
  • талановиті кухарі забезпечать її неповторний смак
  • до складу суші входять лише якісні та свіжі продукти
  • меню дуже різноманітне і постійно поповнюється

Все це клієнт може отримати за доступною та привабливою ціною. До того ж, ресторан постійно проводить різноманітні акції, пропонує страви тижня, а до дня народження дарує всім клієнтам смачний рол або піцу.