Як найкраще замовити суші в Києві

20.03.2021

Яскраве, апетитне оформлення, різноманітність смаків та простір для експериментів дозволили суші стати однією з найпопулярніших страв для сучасної людини. Ресторан Смакі-Макі дарує можливість доторкнутися до японської культури, замовивши яскраві та смачні суші Київ.

Такий варіант підходить як для звичайного обіду, так і для зустрічі з друзями, або романтичного вечора з коханою людиною. В ресторані представлені як класичні варіанти ролів і суші, так і варіації в європейському та американському стилі, з різноманітними начинками і незвичними смаками.

Чому варто спробувати суші

Ресторан пропонує клієнтам спробувати різноманітні та апетитні японські страви, серед яких чимало вегетаріанських та веганських. Можна замовити нігірі зі свіжою чи копченою червоною рибою, вугрем, тигровою креветкою, або японським омлетом тамаго. Також в меню є гункани, пов’язані водоростями норі, і доповнені ікрою летючих риб, вугрем, лососем, або водоростями хіяші вакаме.

Звісно, варто звернути увагу на розкішний набір ролів – від всім знайомих Каліфорнії та Філадельфії, до більш екзотичних та незвичних версій цієї страви. Є варіанти з морепродуктами, водоростями, овочами, різними видами сирів у неповторних поєднаннях. Апетитний вигляд кожного ролу доповнюється не менш досконалим і насиченим смаком.

В меню ресторану є і численні сети, від маленьких, що підійдуть для самостійного знайомства з азійською їжею, так і середні та великі – для дружніх посиденьок та вечірок.

Як обрати найкращий ресторан суші в Києві

Смакі-Макі є чим порадувати клієнтів – велике та оригінальне меню пропонує широкий вибір смачних і корисних страв за доступними цінами. Придбавши будь-які суші чи роли, можна самостійно переконатися в численних перевагах закладу:

  • швидка доставка замовлення
  • якісні та свіжі інгредієнти
  • досвідчені кухарі
  • постійні акції та знижки

Доставка охоплює чимало районів столиці, а замовлену страву кур’єр привезе до клієнта вже за півгодини. В разі запізнення до наступного замовлення можна буде безкоштовно отримати бонусний рол або піцу. Окрім цього, на день народження клієнта ресторан пропонує смачний подарунок.