Економічний університет в Братиславі

22.03.2021

Навчання — це важливий етап в житті будь-якої людини. Але важливо також вибирати для нового ступеня в своєму житті такий навчальний заклад, який зможе дати необхідні знання та високозатребувану спеціалізацію. Варто звернути увагу на Економічний університет в Братиславі https://weststudy.com.ua/uk/universitety/ekonomycheskyj-unyversytet-v-bratyslave/.

Саме тут можна знайти особливий рівень і новітні тенденції в навчанні, які дозволяють випускати дипломованих фахівців високого рівня.

Особливості Економічного університету в Братиславі

Економічний університет в Братиславі вважається одним з кращих навчальних закладів в Словаччині. Він почав своє функціонування в 1940 році. ВНЗ випускає зі своїх стін дипломованих студентів, які отримали спеціалізацію в сфері економічного розвитку, державного управління.

У цьому ВНЗ є 3 програми навчання: бакалавр, магістратура, майстер ділового адміністрування. Вже понад 75 000 студентів закінчили Економічний університет в Братиславі та отримали успішний старт у своєму житті. Навчання проводиться на декількох мовах, що досить зручно для іноземних студентів.

Вимоги до вступу

На сайті можна отримати додаткову інформацію про нові можливості, які відкриваються для абітурієнтів з нашої країни в кращому Вузі Словаччини. При надходженні враховується шкільна успішність майбутнього студента, береться до уваги загальний бал, який є в атестаті. Також обов’язковим є вступне випробування. Він має свої особливості, які залежать від обраного факультету. Це може бути письмова перевірка знань або усна у вигляді співбесіди. Крім цього при зверненні за підтримкою заздалегідь, можна пройти підготовчі курси, які допомагають при вступі.

На магістратуру можна поступити зовсім іншим способом. Потрібно звернутися до офіційних представників в нашій країні, зібрати всі необхідні документи з місця попереднього навчання, довести добре знання мови. Після цього вступ на магістратуру не займе багато часу. Важливо звернутися за підтримкою до фахівців.