SOLUTIONS THIRD EDITION — англійська від А до Я

27.03.2021

SOLUTIONS 3RD EDITION

SOLUTIONS THIRD EDITION – це навчально-методичний комплекс видавництва Oxford University Press. Він складається з п’яти рівнів, розрахованих на п’ять років навчання. Оксфордський мультимедійний курс займається вивченням англійської мови і розрахований на навчання учнів віком від 14 до 19 років. Його широко використовують в навчальних закладах по всьому світу, в тому числі й в Україні. Він допущений до навчального процесу Міністерством освіти і науки України, його результативність була доказана на практиці і високо оцінена вітчизняними педагогами, методистами та лінгвістами. Саме тому SOLUTIONS  не залишає байдужими ні студентів, які прагнуть опанувати якісними мовленнєвими знаннями, ні викладачів, які бажають їх надати.

Оксфорд Солюшн дозволяє отримати ґрунтовні і широкі знання та здобути якісні навички з англійської мови. З його допомогою можна підготуватися до іспитів на високому рівні. Курс побудований таким чином, щоб забезпечити учню максимальний доступний рівень знань і в процесі мовної підготовки розвинути усі необхідні навики для впевненого мовлення та граматично правильної вимови.

SOLUTIONS 3RD EDITION

Навчально методичний комплекс включає в себе наступні книги:

Student’s book – підручник для студентів, який містить інформацію з курсу Солюшин певного рівня. Також в ньому є спеціальні завдання для підготовки до іспитів, їх можна знайти в розділі «Рішення». У підручника проста і зрозуміла структура, при викладенні його матеріалу використовується методично-керований підхід. Завдяки йому спрощується сприйняття тем і полегшується опанування мовленнєвими навичками. У ньому багато уваги приділяється мовній практиці, вона інтегрована в кожний урок.

Solutions workbook – це робочий зошит студента. В ньому містяться вправи і завдання для роботи в позаурочний час. Він покликаний на практиці закріпити здобуті знання і розвинути отримані навики. Регулярне виконання завдань розширює словниковий запас,  удосконалює граматику і дозволяє вільно спілкуватися англійською. Контент робочого зошита актуальний, а тому буде цікавий сучасній молоді.

Teacher’s book – книга для вчителя, покликана допомогти вчителю легко орієнтуватися в темах курсу та зробити навчальний процес більш гнучким. Вона дозволяє використовувати на уроці додаткові матеріали і залучати студентів до виконання спеціальних завдань і вправ. Практичні завдання сприяють розвитку мовлення, набуття словникового запасу та удосконаленню граматики. Замовити Oxford Solutions можна на сайті книгарні Буклетка: https://www.bookletka.com/solutions-3rd-edition.html