Як правильно використовувати акумулятор А-Мега?

01.04.2021

Багато автомобілістів в даний час оцінили переваги застосування акумулятора від компанії А-МЕГА АВТО.  Саме тут можна придбати оригінальні АКБ від а-мега-авто в Києві. Вся представлена продукція має якість, необхідну стандартизацію і прослужить довгий час для свого власника.  Але щоб акумулятор працював продуктивно і ефективно, потрібно правильно його використовувати, брати до уваги рекомендації експертів.

Що потрібно робити після придбання акумулятора A-Mega?

Коли був куплен виріб, залитий електролітом, після тестування і готовий до роботи, тоді варто встановлювати його на автомобіль.  Важливо правильно закріпити пристрій.  Для цього клеми проводів і контактні з’єднання с полюсами потрібно очистити від забруднень, змастити техновазеліном. Після цого можно проводити з’єднання.

Варто постаратися не допускати механічних ударів або інших впливів на акумулятор А-Мега.  Щоб уникнути неприємних сюрпризів у вигляді виділення газу, підключення полюсних підсумків варто проводити при відключеній електроенергії в авто, при вимкненому двигуні.

Як здійснювати контроль за станом акумулятора А-Mega

Цей АКБ зможе прослужити довго, якщо виконувати такі вимоги:

  • Припинити виникнення великих розрядів батареї.  Це може привести до того, що утворюється надлишок сульфату свинцю на деталях акумулятора.
  • Не потрібно допускати непомірного заряду в автомобілі.  Це призведе до того, що виросте температура електроліту, акумулятор перегріється.
  • Якщо АКБ застосовується в міському режимі, тоді варто його раз на півроку перевіряти, проводити зарядку.
  • Якщо автомобіль не буде довго використовуватися, тоді буде доцільно від’єднати акумулятор від проводів.  Коли проводиться повторне його включення, потрібно перевіряти щільність електроліту і при необхідності батарею потрібно зарядити.
  • Зберігати прокачаний, залитий акумулятор в холодному приміщенні, де температура може опуститися до найнижчої позначки — не рекомендується.
  • Важливо зберігати пристрій в чистому вигляді, стежити за станом газоотводних виходів.  Засмічення АКБ призведе до того, що буде спостерігатися саморазрядка, закупорка отворів для відводу газу.

При виборі акумулятора A-Mega можна забезпечити безперебійне функціонування свого авто.  Купувати АКБ варто тільки у перевіреного розповсюджувача А-МЕГА АВТО, який є прямим представником заводу «Мегатекс».