Які інгредієнти використовуються для приготування суші

13.04.2021

Суші за останні роки стали одним із улюблених блюд дорослих та дітей. Саме їх вибирають в якості перекусу на дружній вечірці, замовляють на романтичних побаченнях, беруть зі собою на пікніки, купляють на вечерю, коли після важкого робочого дня готувати немає бажання. Це блюдо не тільки дуже смачне, але і корисне для організму, особливо якщо воно замовлене на сайті lutsk.smaki-maki.com і готували його професіонали під керівництвом досвідченого шеф-кухаря.

Види риби, яка використовується для приготування суші

Смачна, корисна їжа – гарантія здоров’я та хорошого самопочуття. Саме корисними та смачними можна назвати популярне блюдо японської кухні – суші. Для їх приготування використовується відбірна риба, рис та приправи.

Найчастіше суші готують з таких видів риби:

  • лосось;
  • тунець;
  • морський окунь;
  • сьомга;
  • форель;
  • горбуша;
  • вугор.

Традиційно рибу для суші використовують у сирому вигляді, тому дуже важлива її якість та свіжість. Найбезпечнішою вважається океанічна риба, в ній міститься найменше паразитів, тому ресторани, які піклуються про своїх клієнтів та дорожать репутацією використовують лише перевірену продукцію.

Інгредієнти, які входять в деякі види суші

Крім риби для приготування суші використовуються:

  • вершковий сир;
  • рибна ікра;
  • креветки;
  • восьминоги;
  • кальмари;
  • морський їжак;
  • крабове м’ясо;
  • морські водорості норі;
  • авокадо;
  • свіжий огірок;
  • яйця у вигляді омлету;
  • м’ясо (конина, гов’ядина, оленина, куряче філе).

Не обходяться суші і без традиційних приправ: соєвого соусу, васабі, маринованого імбиру, рисового оцту. Всі ці продукти мають бути високої якості, адже в більшості випадків вони використовуються саме в сирому вигляді.

Вибираючи ресторан для доставки суші дуже важливо звернути вагу на його репутацію. Оскільки суші є безпечною та корисною їжею тільки в тому випадку, якщо приготовлені зі свіжих продуктів з дотриманням спеціальної технології та правил – довіряти важливо тільки перевіреному ресторану, адже нерідко ставались випадки отруєння через несвіжі продукти у закладах з сумнівною репутацією. Smaki-maki – це мережа закладів по всій Україні, яка цінує кожного клієнта та готує тільки високоякісну смачну і корисну їжу.