Смачні суші у Львові

28.04.2021

У сучасному світі абсолютно кожна людина любить пробувати якісь нові страви. Суші вважаються вишуканим делікатесом, котрий здатен подарувати справжню смакову насолоду, завдяки унікальному поєднанню смаків. Страва готується з рису, до якого додається оцтова заправка, норі (їстівних водоростей), морепродуктів та інших інгредієнтів за смаком. Суші стали настільки популярними, що нині існує незліченна кількість їх варіацій, кожна з яких вирізняється особливим смаком. Але, до вибору закладу слід ставитись із неабиякою відповідальністю.

Де скуштувати справжні суші

Звісно, коли людина збирається провести час за смачними суші, потрібно ретельно обирати місця. Компанія «SUSHI LVIV» знається на приготуванні смачнючих суші у Львові, котрі дарують надзвичайну насолоду та дають тривале відчуття ситості, завдяки великій кількості начинки. Напевно кожен знає, що з морепродуктами слід бути обережним, адже, скуштувавши страву з неякісних чи зіпсованих морських інгредієнтів можна відчути нездужання чи навіть симптоми отруєння. «SUSHI LVIV» у приготуванні використовує виключно свіжі інгредієнти, які проходять ретельний контроль якості. У меню, окрім суші, представлено ще безліч страв, серед яких:

  • роли (з ніжним сиром, лососем, тунцем, креветками, мідіями, овочами, фруктами, м’ясом тощо), а також теплі й преміум роли;
  • WOK (різноманітні види лапші з різними начинками за смаком);
  • супи із додаванням різних інгредієнтів, серед яких кожен зможе обрати кращий для себе варіант;
  • салати, десерти, напої в асортименті, а також соуси й інші додатки до страв.

Приготуванням усіх страв займаються висококваліфіковані кухарі, які знаються на створенні якісної та смачної страви, а особливо японської кухні.

Про компанію

«SUSHI LVIV» з’явилася на ринку не так давно. Але, компанії вдалося зібрати команду зі справжніх професіоналів, котрі багато років пропрацювали у кращих ресторанах, та набралися цінного досвіду який допомагає у нинішній практиці. Також тут можливе замовлення з оперативною доставкою, яка відбувається точно в строк.

Ознайомитися з більш детальною інформацією можна на сайті sushi-lviv.com.